• 1404/07/26 - 14:10
  • تعداد بازدید خبر : 111
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

افزایش ظرفیت دیالیز رودبار به ۱۳ تخت با مشارکت خیران و حمایت دولت

با افتتاح ۶ تخت دیالیز جدید در بیمارستان رودبار، ظرفیت ارائه خدمات به بیماران کلیوی این شهرستان از ۷ تخت به ۱۳ تخت افزایش یافت؛ طرحی که با سرمایه‌گذاری بیش از ۱۸ میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان و با مشارکت بیش از ۷۰ درصدی خیران به بهره‌برداری رسید.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان (گیل‌وب‌دا)؛ در مراسمی با حضور دکتر محمدتقی آشوبی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان، دکتر مهرداد گودرزوند چگینی، نماینده مردم رودبار در مجلس شورای اسلامی و جمعی از مسئولان محلی، ۶ تخت دیالیز جدید در بیمارستان رودبار افتتاح شد و ظرفیت این بخش از ۷ تخت به ۱۳ تخت افزایش یافت.

بخش جدید دیالیز با زیربنای حدود ۳۰۰ مترمربع احداث و تجهیز شده است و با راه‌اندازی آن، خدمات درمانی به بیماران کلیوی شهرستان رودبار توسعه‌یافته است.

این طرح با سرمایه‌گذاری بالغ بر ۱۸ میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان اجرا شد که بیش از ۷۰ درصد آن از محل کمک‌های خیران حوزه سلامت تأمین شده است.

در حال حاضر حدود ۵۰ بیمار دیالیزی به‌صورت مستمر در شهرستان رودبار تحت درمان هستند، اما به گفته مسئولان، در ایام خاص سال مانند تعطیلات تابستانی و نوروز، شمار بیماران افزایش می‌یابد.

افزایش ظرفیت دیالیز می‌تواند موجب کاهش انتظار بیماران، ارتقای کیفیت خدمات و پاسخ‌گویی به نیاز جمعیت بیشتری از بیماران شود.

دکتر محمدتقی آشوبی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان در آیین افتتاح این بخش با بیان اینکه تلاش ما این است که بیماران به مرحله دیالیز نرسند و با اقدامات پیشگیرانه، سلامت مردم حفظ شود، اظهار کرد: با افتتاح این بخش، ۱۳ تخت به ظرفیت درمانی دیالیز شهرستان افزوده شده است.

وی با بیان اینکه نقش خیران در تحقق این طرح بسیار ارزشمند و ستودنی است، افزود: تمرکز ما بر توسعه بیمارستان رودبار و تجهیز آن به پزشکان متخصص و امکانات مدرن درمانی است تا این مرکز جایگاه واقعی خود را در جنوب گیلان پیدا کند.

دکتر مهرداد گودرزوند چگینی، نماینده مردم رودبار در مجلس شورای اسلامی نیز با بیان اینکه توسعه بخش دیالیز یکی از مطالبات اساسی مردم منطقه بود، اظهار کرد: خوشبختانه با همکاری مردم، خیران و مسئولان بهره‌برداری از این بخش محقق شد و بیمارستان رودبار باید نقش‌محوری خود را در قطب درمانی جنوب استان ایفا کند.

وحید پورحضرت، فرماندار رودبار نیز در آیین افتتاح این طرح با اشاره به سیاست‌های دولت در حوزه سلامت، اظهار کرد: خیران ما سرمایه‌های اجتماعی پایدار هستند که در همه عرصه‌ها از جنوب تا مرکز شهرستان حضور و مشارکت فعال دارند.

با بهره‌برداری از این ۶ تخت جدید، رودبار گامی مهم در مسیر ارتقای زیرساخت‌های درمانی خود برداشت تا بیماران کلیوی این شهرستان بتوانند با آسایش و کیفیت بیشتری خدمات مورد نیاز خود را دریافت کنند.

گفتنی است، در حاشیه این افتتاح، از خیران سلامت رودبار نیز تقدیر و تجلیل شد.

  • گروه خبری : اخبار دانشگاه,آخرین اخبار,بیمارستان های رودبار,اخبار فوری
  • کد خبر : 146252
{author_name}
تصویر نویسنده :

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آخرین بروز رسانی : 1404/07/26 14:10
آرشیو
Caspian Journal of Health Research

Caspian Journal of Health Research

Journal of Dentomaxillofacial Radiology , Pathology and Surgery

Journal of Dentomaxillofacial Radiology , Pathology and Surgery

Journal of Holistic Nursing and Midwifery

Journal of Holistic Nursing and Midwifery

Research in Medical Education

Research in Medical Education

Iranian Journal of Neurosurgery

Iranian Journal of Neurosurgery

Caspian Journal of Neurological Sciences

Caspian Journal of Neurological Sciences

Journal of Guilan University of Medical Science

Journal of Guilan University of Medical Science

Iranian Journal of Vascular Surgey and Endovascular Therapy

Iranian Journal of Vascular Surgey and Endovascular Therapy