• 1404/07/26 - 11:44
  • تعداد بازدید خبر : 167
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

گرامیداشت طعم سلامت در روز جهانی غذا

مراسم روز جهانی غذا در گیلان با تجلیل از پیشکسوتان صنعت غذا، مسئولان فنی برتر و کارشناسان نظارت بر مواد غذایی برگزار شد و بر ارتقای کیفیت و ایمنی مواد غذایی در استان تأکید شد.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان (گیل‌وب‌دا)؛ هرساله روز جهانی غذا فرصتی برای تأکید بر اهمیت تغذیه سالم و ارتقای کیفیت مواد غذایی در جامعه است و امسال نیز در گیلان، مسئولان و کارشناسان حوزه غذا و دارو گرد هم آمدند تا زحمات پیشکسوتان و فعالان این حوزه را ارج نهند و فرهنگ سلامت‌محور در مصرف غذا و محصولات بهداشتی را تقویت کنند.

مراسم روز جهانی غذا در استان گیلان با حضور مدیران و کارشناسان حوزه غذا و دارو در سالن اجلاس حوزه ریاست دانشگاه علوم پزشکی گیلان برگزار شد.

در این برنامه، پیشکسوتان صنعت غذا و صنایع آرایشی و بهداشتی استان به پاس سال‌ها تلاش و خدمات ارزشمند مورد تقدیر قرار گرفتند.

این برنامه با هدف ترویج فرهنگ ایمنی و سلامت در تولید، عرضه و مصرف مواد غذایی و بهداشتی و ارتقای آگاهی عمومی نسبت به اهمیت کیفیت محصولات برگزار شد و نقش مؤثر همه فعالان این حوزه در سلامت جامعه مورد تأکید قرار گرفت.

دکتر محمدتقی آشوبی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان در این مراسم اظهار کرد: علاوه بر تجلیل از تلاش‌های فعالان غذا، باید اهمیت ارتقای سلامت و ایمنی غذایی در جامعه نیز مورد تأکید و توجه قرار بگیرد.

به گفته وی، پایه و اساس سلامت مردم است و نقش شما در تحقق این هدف بسیار ارزشمند است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان با بیان اینکه تجلیل از پیشکسوتان و تقدیر از مسئولان فنی و کارشناسان نظارت، یادآور تلاش‌های مستمر شما در تضمین سلامت جامعه است، گفت: این برنامه‌ها علاوه بر جنبه تقدیری، جنبه آموزشی و اطلاع‌رسانی دارند و تنها با همگرایی میان صنایع، کارشناسان و دستگاه‌های نظارتی می‌توان سلامت غذایی جامعه را تضمین کرد.

دکتر آشوبی با بیان اینکه توجه به استانداردهای غذایی سلامت افراد را تضمین و برگ زرینی در سلامت جامعه و فرهنگ عمومی است، گفت: امیدوارم این حرکت‌ها استمرار داشته باشد و عدالت در سلامت غذایی استان گیلان به بهترین شکل محقق شود.

همچنین، مسئولان فنی برتر استان که نقش مؤثری در ارتقای استانداردهای تولید و ایمنی مواد غذایی داشتند، تجلیل شدند.

کارشناسان نظارت بر مواد غذایی شبکه‌های بهداشت و درمان که در رصد و کنترل کیفیت محصولات غذایی فعالیت می‌کنند نیز مورد تقدیر قرار گرفتند.

در این مراسم، اعضای کمیته فنی اداره نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان نیز به دلیل مشارکت در تدوین دستورالعمل‌ها و ارتقای ایمنی مواد غذایی تقدیر شدند.

  • گروه خبری : اخبار دانشگاه,آخرین اخبار,اخبار فوری
  • کد خبر : 146226
{author_name}
تصویر نویسنده :

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آخرین بروز رسانی : 1404/07/26 11:44
آرشیو
Caspian Journal of Health Research

Caspian Journal of Health Research

Journal of Dentomaxillofacial Radiology , Pathology and Surgery

Journal of Dentomaxillofacial Radiology , Pathology and Surgery

Journal of Holistic Nursing and Midwifery

Journal of Holistic Nursing and Midwifery

Research in Medical Education

Research in Medical Education

Iranian Journal of Neurosurgery

Iranian Journal of Neurosurgery

Caspian Journal of Neurological Sciences

Caspian Journal of Neurological Sciences

Journal of Guilan University of Medical Science

Journal of Guilan University of Medical Science

Iranian Journal of Vascular Surgey and Endovascular Therapy

Iranian Journal of Vascular Surgey and Endovascular Therapy