• 1399/02/10 - 22:47
  • تعداد بازدید خبر : 175
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

بازدید سرزده کارشناسان مدیریت بازرسی از نحوه طبخ و توزیع غذا در مرکز آموزشی درمانی پورسینا

کارشناسان مدیریت بازرسی دانشگاه ، نحوه طبخ و توزیع غذا در مرکز آموزشی درمانی پورسینا را مورد بررسی قرار دادند.

به گزارش روابط عمومی مدیریت بازرسی دانشگاه در عصر امروز ، کارشناسان این مدیریت از آشپزخانه  مرکز آموزشی درمان پورسینا بازدید نمودند . در این بازدید براساس چک لیست های پایش ، نحوه نگهداری مواد اولیه ، طبخ غذا و نحوه توزیع آن از نظر کیفی و کمی ، جهت بیماران بستری و پرسنل کشیک مورد بررسی قرار گرفت.
  • گروه خبری : اخبار و تازه های اداره بازرسی
  • کد خبر : 58910
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آخرین بروز رسانی : 1399/02/10 22:47