14 مورد یافت شد

کارگاه بازآموزی پیشگیری وکنترل بیماریهای ناشی از پشه آئدس در دانشگاه علوم پزشکی وخدمات بهداشتی درمان استان گیلان در آذر ماه سال 1402 برگزارشد.

https://gums.ac.ir/اخبار/کارگاه-بازآموزی--پیشگیری-وکنترل--بیماریهای-ناشی-از-پشه-آئدس-در-دانشگاه-علوم-پزشکی-وخدمات-بهداشتی-درمان-استان-گیلان-در-آذر-ماه-سال-1402-برگزارشد·

غذایی،کارشناسان برون بخشی مرتبط با برنامه و اعضای خانه مشارکت مردم در سلامت به منظورپیشگیری و کنترل بیماریهای ناشی از از پشه آئدس و ارتقاء سلامت جامعه، در دانشگاه علوم پزشکی گیلان برگزار گردید. که در این کارگاه یک روزه اساتیدی از هیات علمی دانشگاه مطالب...

02/09/05 05:54

جلسه پایش میدانی و جلسه توجیه ای وزارت متبوع از دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی با محوریت وضعیت استقراردبیرخانه ساغ وعملکرد آن در (طی سالهای 1400 و 1401) در6 و 7 شهریور سال 1402 در دانشگاه علوم پزشکی استان گیلان برگزار گردید.

https://gums.ac.ir/-کارگروه-تخصصی-امنیت-و-سلامت-غذایی/جلسه-پایش-میدانی-و-جلسه-توجیه-ای--وزارت-متبوع-از-دبیرخانه-سلامت-و-امنیت-غذایی--با-محوریت--وضعیت-استقراردبیرخانه-ساغ--وعملکرد-آن-در-(طی-سالهای-1400-و-1401)--در6-و-7-شهریور--سال-1402--در-دانشگاه-علوم-پزشکی-استان-گیلان-برگزار-گردید·

غذاییبا محوریتوضعیت استقراردبیرخانه ساغوعملکرد آن در (طی سالهای 1400 و 1401)در6 و 7 شهریورسال 1402در دانشگاه علوم پزشکی استان گیلان برگزار گردید. جلسه پایش میدانی و جلسه توجیه ایوزارت متبوع از دبیرخانه سلامت و امنیت غذاییبا محوریتوضعیت...

02/06/08 10:12

درماه مبارک رمضان از برنامه غذایی صحیح پیروی کنید

https://gums.ac.ir/تست-صفحه-خبر/درماه-مبارک-رمضان-از-برنامه-غذایی-صحیح-پیروی-کنید

غذایی صحیح پیروی کنید توصیه معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان به روزه داران؛ درماه مبارک رمضان از برنامه غذایی صحیح پیروی کنید معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان با تاکید بر پیروی روزه داران از برنامه ی غذایی صحیح و سالم گفت: روزه داران در وعده...

02/01/09 13:51

بیش از 15 تن مواد غذایی فاسد در سطح استان گیلان معدوم شد

https://gums.ac.ir/تست-صفحه-خبر/بیش-از-15-تن-مواد-غذایی-فاسد-در-سطح-استان-گیلان-معدوم-شد

غذایی فاسد در سطح استان گیلان معدوم شد از 24 اسفند 1401 تا 4 فروردین 1402؛ بیش از 15 تن مواد غذایی فاسد در سطح استان گیلان معدوم شد مدی رسلامت محیط و حرفه ای معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان با اشاره به 13 هزار بازدید نوروزی از مراکز تهیه و توزیع...

02/01/05 14:28

کشف و توقیف بیش از دو تن مواد غذایی فاسد در رشت

https://gums.ac.ir/تست-صفحه-خبر/کشف-و-توقیف-بیش-از-دو-تن-مواد-غذایی-فاسد-در-رشت

غذایی فاسد در رشت کشف و توقیف بیش از دو تن مواد غذایی فاسد در رشت معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان از کشف و توقیف بیش از دو تن مواد غذایی فاسد در رشت، خبرداد. --> به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان ( وب دا) ؛ دکتر سید محمود...

01/12/20 12:12

برگزاری نشست کمیته ی فنی و قانونی مواد غذایی - آشامیدنی

https://gums.ac.ir/اخبار-اختصاصی/برگزاری--نشست-کمیته-ی--فنی-و-قانونی-مواد-غذایی-–-آشامیدنی-در-معاونت-غذا-و-دارو-دانشگاه-علوم-پزشکی-گیلان

غذایی - آشامیدنی برگزاری نشست کمیته ی فنی و قانونی مواد غذایی - آشامیدنی در معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان نشست کمیته ی فنی و قانونی مواد غذایی، آشامیدنی، ظروف و بسته بندی با بررسی 145 فقره پرونده، در معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان...

01/12/03 13:04

نهمین جلسه کمیته فنی سلامت و امنیت غذایی با دو محوریت اولی سلامت و دومی امنیت برگزار گردید.

https://gums.ac.ir/-کارگروه-تخصصی-امنیت-و-سلامت-غذایی/نهمین-جلسه-کمیته-فنی-سلامت-و-امنیت-غذایی-با-دو-محوریت--اولی-سلامت-و-دومی-امنیت-برگزار-گردید·

غذایی با دو محوریت اولی سلامت و دومی امنیت برگزار گردید. نهمین جلسه کمیته فنی سلامت و امنیت غذایی با دو محوریت اولی سلامت و دومی امنیت برگزار گردید. --> نهمین جلسه کمیته فنی سلامت و امنیت غذایی با دو محوریت اولی سلامت و دومی امنیت غذایی درتاریخ...

01/11/11 09:56

برپایی سفره سلامت غذا در بیمارستان غدیر سیاهکل

https://gums.ac.ir/اخبار/برپایی-سفره-سلامت-غذا-در-بیمارستان-غدیر-سیاهکل-

غذایی خانواده، سفره سلامت غذا در این مرکز برپا شد. گفتنی است؛ امنیت غذایی یکی از شاخص های جهانی در سطح خانوار برای رفاه افراد، به­ طور خاص در کشورهای در حال توسعه، شناخته شده ­است. در این بین، زنان به عنوان منبع انسانی اصلی در تضمین بهبود تغذیه و...

01/07/26 13:32

اصلاح فرهنگ غذایی باید به مردم آموزش داده شود

https://gums.ac.ir/تست-صفحه-داخلی-سازمانی/اصلاح-فرهنگ-غذایی-باید-به-مردم-آموزش-داده-شود

غذایی باید به مردم آموزش داده شود معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان: اصلاح فرهنگ غذایی باید به مردم آموزش داده شود معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان در جلسه مدیریت برنامه های تغذیه ، با تاکید بر اصلاح فرهنگ غذایی : اصلاح فرهنگ غذایی و فعالیت...

01/06/14 11:05

چهارمین جلسه کمیته فنی سلامت و امنیت غذایی با محوریت مهمترین اولویت های دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی برگزار گردید.

https://gums.ac.ir/-کارگروه-تخصصی-امنیت-و-سلامت-غذایی/چهارمین-جلسه-کمیته-فنی-سلامت-و-امنیت-غذایی-با-محوریت-مهمترین-اولویت-های-دبیرخانه-شورای-عالی-سلامت-و-امنیت-غذایی-برگزار-گردید·

غذایی با محوریت مهمترین اولویت های دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی برگزار گردید. چهارمین جلسه کمیته فنی سلامت و امنیت غذایی با محوریت مهمترین اولویت های دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی برگزار گردید. --> جلسه کمیته فنی سلامت و امنیت غذایی...

01/02/24 08:04

آخرین بروز رسانی : 1400/05/16