• 1401/11/11 - 09:56
  • تعداد بازدید خبر : 107
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

نهمین جلسه کمیته فنی سلامت و امنیت غذایی با دو محوریت اولی سلامت و دومی امنیت برگزار گردید.

نهمین جلسه کمیته فنی سلامت و امنیت غذایی با دو محوریت  اولی سلامت و دومی امنیت غذایی درتاریخ 1401/11/10 با حضور رئیس دبیرخانه کارگروه تخصصی سلامت و امنیت غذایی و معاون  فنی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان، مدیر درمان معاونت درمان دانشگاه، مدیرنظارت فرآورده های غذایی معاونت غذا و دارو دانشگاه ،کارشناس سلامت و امنیت غذایی دانشگاه تشکیل گردید. طی این جلسه به موضوعات در دوحیطه اولی سلامت و دومی امنیت غذایی منجمله: حیطه  بخش سلامت از قبیل پیگیری  تدوین پیش نویس سند بیماریهای غیر واگیر، تدوین برنامه استراتژیک کنترل ایدز(SIP)، برنامهNCD، تدوین سند سالمندی، بسته پایه خدمت کارکنان، برنامه اهمیت مدیریت ناقل مهاجم پشه آئدس و بیماری های منتقله ازآن، برنامه تبصره 5 بند ب ماده 39 قانون مالیات بر ارزش افزوده، برنامه پیشگیری از سرطان درگیلان، مجمع سلامت محلات در معاونت بهداشتی، حمایت طلبی برای گروه های پرخطردارای سوء تغذیه( مادران بارداروکودکان زیر 5 سال)، موضوعات اولویت دار چالشی با محوریت سلامت معاونت های دانشگاه برای کارگروه صیانت از حقوق مردم در سلامت و امنیت غذایی، کارگروه پاسخگویی اجتماعی و عدالت آموزشی، فعال و پیگیری کمیته های دیده بانی سلامت و کمیته اندیشگاه سلامت ، جوانی جمعیت، سالمندی و در حیطه بخش امنیت غذایی و تغذیه: آثار باقی مانده سموم بر محصولات کشاورزی ، برنامه و طرح ارتقاء 8 محصول کشاورزی، فهرست کالاهای آسیب رسان به سلامت، برنامه ساماندهی توزیع آرد مناسب(از نظر میزان سبوس گیری)، کنترل میزان نمک در نان، تدابیرلازم برای ترغیب نانوایان جهت استفاده از خمیر مایه بجای جوش شیرین،  اهمیت غذایی و بحران آب و هوا، تشکیل کمیته های مربوطه در حیطه سلامت و امنیت غذایی در معاونت های مربوطه، کمیته های امنیت غذایی و تغذیه، شیر مدارس، کمیته عوامل تهدید کننده محیطی سلامت و برنامه ایمنی فاضلاب (SSP)وآب ، تشکیل  مجمع سلامت استان و غیره  بحث، گفت و گو  و مصوباتی به شرح ذیل تصویب گردید.

  • گروه خبری : سلامت و امنیت غذایی
  • کد خبر : 99471

تصاویر

آخرین بروز رسانی : 1401/11/11 09:56