- 27 آذر 1404 انتصاب دکتر چنگیز پشتوانهای برای ارتقای آموزش پزشکی است
- 27 آذر 1404 رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان روند پیشرفت پروژههای بهداشتی و درمانی شهرستان رودبار را بررسی کرد
- 27 آذر 1404 بازدید رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان از مرکز جامع خدمات سلامت لوشان
- 27 آذر 1404 روز وحدت حوزه و دانشگاه، تجلی پیوند مبارک علم و ایمان
چهارمین جلسه کمیته فنی سلامت و امنیت غذایی با محوریت مهمترین اولویت های دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی برگزار گردید.
جلسه کمیته فنی سلامت و امنیت غذایی با محوریت مهمترین اولویت های دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی درتاریخ 1401/02/21 با حضور رئیس دبیرخانه کارگروه تخصصی سلامت و امنیت غذایی و مدیران وسایر کارشناسان معاونت های غذا و دارو، درمان، تحقیقات و فناوری، اموردانشجویی دانشگاه تشکیل گردید. که در این نشست، به پیگیری و اجرای مصوبات جلسه اول، دوم، سوم کمیته(فنی) سلامت و امنیت غذایی دانشگاه در خصوص موضوعات مهمترین اولویت های دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی در سال 1401 و همچنین جمع بندی و نتیجه گیری در حیطه های زیرساختی و مشترک بین گروه ها، امنیت غذایی و محیط زیست، بخش سلامت، سلامت و جامعه، عوامل اقتصادی-اجتماعی موثر برسلامت، مدیریت دانش و اطلاعات راهبردی سلامت، دیده بانی و توسعه پایدار، صیانت ازحقوق مردم درسلامت و امنیت غذایی و موضوعات دیگرNCD و سند بیماریهای غیر واگیر، سند سالمندی، بسته خدمات پایه سلامت کارکنان، سرطان، برنامه های استاندار نمک درکلیه نان های سنتی، جوش شیرین در نان، برنامه کاهش قند در فرآورده های موادغذایی، برنامه بهبود وضعیت روغن های مصرفی، کاهش سموم در محصولات کشاورزی، ارتقاء 8 محصول کشاورزی، SDH، برنامه راهبردی طب سنتی، سند ایمنی پرتو، سند سلامت، جوانی جمعیت، سیاستهای تولید دانش بنیان و اشتغال آفرین، جمعیت و خانواده، ذینفعان مرتبط با عوامل اجتماعی موثر برسلامت و همکاری و هماهنگی کلیه معاونت ها در برنامه های سلامت، و غیره بحث، گفت و گو و مصوباتی تصویب گردید.
