• 1401/12/03 - 13:04
  • تعداد بازدید خبر : 288
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

برگزاری نشست کمیته ی فنی و قانونی مواد غذایی - آشامیدنی در معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان

نشست کمیته ی فنی و قانونی مواد غذایی، آشامیدنی، ظروف و بسته بندی با بررسی 145 فقره پرونده، در معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان ، برگزار شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان ( وب دا ) ؛ نشست کمیته فنی وقانونی بررسی وصدور پروانه های بهداشتی ساخت و بهره برداری مواد غذایی، آشامیدنی، ظروف و بسته بندی با حضور مهندس نجفی -مدیر اداره نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی ، آرایشی و بهداشتی معاونت غذاو دارو دانشگاه ، برگزار شد.

در این نشست؛ مهندس خلیلی  -مدیرآزمایشگاه کنترل مواد غذایی و بهداشتی معاونت غذا و دارو ، دکتر شریف زاده و دکتر پورفرزاد دو تن  از اعضای هیئت علمی دانشگاه گیلان ، حضور داشتند.

گفتنی است ؛ در دی و بهمن ماه  سال 1401 ، طی برگزاری هشت کمیته ، تعداد 138 فقره پرونده ساخت(صدور،تمدید و اصلاح) و هفت فقره پرونده بهره برداری (ثبت منبع) مطرح شد و مورد بحث و بررسی قرار گرفت . /ص

  • گروه خبری : آخرین اخبار,اخبار اختصاصی
  • کد خبر : 100639

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آخرین بروز رسانی : 1401/12/03 13:04