معرفی کارگروه سلامت:

مقدمه

به منظور کمک به سیاست گذاری هماهنگ، مبتنی بر شواهد و خرد جمعی در ارتقای سلامت استان، تسهیل  ارتباط و مشارکت بین بخشی، پیگیری و پایش نظام مند مصوبات شورای عالی سلامت و امنیت غذایی  و نیز شورای  برنامه ریزی و توسعه استان، دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی مطابق با نامه های شماره932/212/د، 933/212/د، 934/212/د، مورخ 22/ 5/ 99 و نامه  1003/212/د، مورخ 4/ 6/ 99 معاونت توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی) که در این نوشته از این پس به عنوان «دبیرخانه ساغ» از آن نام برده شده است) راه اندازی می شود.

 

 مأموریت و اهداف

 دبیرخانه ساغ به عنوان بازوی تصمیم ساز کارگروه تخصصی  اجتماعی، فرهنگی، سلامت و زنان و خانواده  استان (یا متناظر آن در شهرستان)، هیأت امنا و هیأت رییسه دانشگاه علوم پزشکی، مدیریت و هماهنگ سازی فرایند سیاست گذاری را بر عهده دارد.«دبیرخانه ساغ» برای تحقق این مأموریت، با شناخت شبکه ذینفعان و یاری گرفتن از آنان، شواهد کافی برای توصیف و تحلیل مسائل سلامت استان را فراهم می آورد و مداخله ها (سیاستها)ی مطلوب را در چارچوب اسناد بالادستی و حوزه اختیارات استان پیشنهاد می کند.

 

ارکان

الف- دبیرخانه : دبیرخانه در حوزه رئیس دانشگاه تشکیل شده و محصول کار آن حسب مورد به کارگروه تخصصی اجتماعی، فرهنگی، سلامت و زنان و خانواده استان، سایر کارگروه های تخصصی زیر مجموعه شورای برنامه ریزی و توسعه استان،  هیأ ت امناء و یا هیئت رییسه  دانشگاه علوم پزشکی ارایه می شود. دبیرخانه از یک سو با دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی و شوراهای تصمیم گیرنده در استان  در ارتباط بوده و از سوی دیگر با مجموعه های شهرستانی تعامل دارد، این شوراها به شرح زیر هستند:

1. شورای برنامه ریزی و توسعه استان (بالاترین شورای تصمیمگیری در سطح استان)

2.کارگروه اجتماعی، فرهنگی، سلامت و زنان و خانواده استانداری 

3. هیأت امنای دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی (بالاترین سطح تصمیمگیری در دانشگاه)

4. هیأت رییسه دانشگاه 

5.کمیته برنامه ریزی شهرستان و کمیته های زیر مجموعه آن (بالاترین سطح تصمیم گیری در شهرستان زیر نظر فرماندار)

 

 

آخرین بروز رسانی : 1402/08/14