- 10 آبان 1404 برگزاری سومین روز درگذشت والده دکتر آشوبی با حضور گسترده مردم، مسئولان و جامعه پزشکی گیلان
- 10 آبان 1404 پیام تسلیت مدیر کل بیمه سلامت گیلان به مناسبت درگذشت والده گرامی دکتر آشوبی
- 10 آبان 1404 پیام تسلیت معاونت سلامت و دفاع زیستی سپاه قدس گیلان در پی درگذشت والده رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان
- 10 آبان 1404 پیام تسلیت نماینده شفت و فومن در پی درگذشت والده دکتر آشوبی
تأکید نماینده مردم رشت و خمام بر تخصیص اعتبار بیشتر به حوزه بهداشت
نماینده مردم شهرستانهای رشت و خمام در مجلس شورای اسلامی، در مراسم تجلیل از بهورزان نمونه شهرستان رشت با اشاره بر اهمیت حوزه بهداشت، بر تخصیص اعتبار بیشتر جهت تجهیز مراکز بهداشتی و تقویت خدمات پیشگیرانه تاکید کرد.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان (گیلوبدا)؛ دکتر مهدی فلاح در این مراسم با اشاره به اهمیت جایگاه پیشگیری از بیماریها نسبت به درمان آنها، بر ضرورت توجه ویژه به تأمین تجهیزات و تقویت خدمات بهداشتی در استان تأکید نمود.
وی با بیان اینکه تجربه شخصی خود را از حضور در مراکز خدمات جامع سلامت به دست آورده است، تلاشهای بهورزان به ویژه در زمان بحرانها را ستود و جایگاه والای آنان را شایسته احترام دانست.
در پایان این مراسم، از ۶۳ بهورز نمونه شهرستان رشت با اهدای لوح تقدیر تجلیل به عمل آمد.

نظر دهید