• 1404/07/01 - 12:04
  • تعداد بازدید خبر : 264
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
مدیر امور دفاتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها:

برترین انسان‌ها کسانی‌اند که بیشتر به مردم خدمت کنند

مدیر امور دفاتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها در مراسم تکریم و معارفه مسئول جدید نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی گیلان، گفت: خدمت در دانشگاه و همراهی با دانشجویان، توفیقی ارزشمند و از مهم‌ترین جلوه‌های خدمت به مردم است.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی گیلان (گیل‌وب‌دا)؛ در مراسم تکریم و معارفه مسئول جدید نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی گیلان، حجت‌الاسلام‌والمسلمین عباسی مدیر امور دفاتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها با بیان اهمیت مسئولیت در فرهنگ دینی گفت: «پذیرش مسئولیت نعمتی الهی و امانتی بزرگ است. پیامبر اکرم (ص) فرمودند: مردم خانواده خداوند هستند و برترین انسان‌ها کسانی‌اند که بیشتر به خانواده خدا خدمت کنند. خدمت در دانشگاه و همراهی با دانشجویان، توفیقی ارزشمند و از مهم‌ترین جلوه‌های خدمت به مردم است.»

وی با تأکید بر نقش اخلاق در کنار علم خاطرنشان کرد: «اخلاق، منش و رفتار مسئولان و استادان بهترین بیان‌کننده حقیقت اسلام است؛ چراکه اگر اخلاق نباشد، علم نیز جاذبه‌ای نخواهد داشت. دانشگاه علوم پزشکی به دلیل حضور همزمان در عرصه آموزش و درمان، وظایف و اقتضائات سنگین‌تری دارد. قدرت واقعی هر جامعه از علم و دانش آن سرچشمه می‌گیرد و اگر این دانش در مسیر حق به کار گرفته شود، عزت و اقتدار به همراه خواهد داشت.»

  • گروه خبری : اخبار دانشگاه,آخرین اخبار,اخبار فوری
  • کد خبر : 144885
{author_name}
تصویر نویسنده :

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آخرین بروز رسانی : 1404/07/01 12:04