• 1404/04/22 - 08:36
  • تعداد بازدید خبر : 172
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان خبر داد:

تولد ۵۵۸ نوزاد گیلانی در جنگ تحمیلی اسراییل علیه ایران

به گفته رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان، در شرایط بحرانی جنگ تحمیلی اخیر، نظام سلامت گیلان با مراقبت ویژه از مادران باردار و نوزادان، موفق شد تنها در بازه ۲۳ خرداد تا ۳ تیر، ۵۵۸ تولد ایمن و بی‌حادثه را ثبت کند.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان (گیل‌وب‌دا)، نشست جوانی جمعیت و حمایت از خانواده صبح امروز با حضور مسئولان اجرایی این قانون در سالن اجلاس حوزه ریاست دانشگاه علوم پزشکی گیلان برگزار شد.

در این نشست، دکتر محمدتقی آشوبی رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان، گزارشی از عملکرد نظام سلامت استان در دوران بحرانی اخیر ارائه کرد.

دکتر آشوبی با اشاره به تداوم خدمات بهداشتی و درمانی در روزهای سخت جنگ تحمیلی رژیم صهیونیستی علیه جمهوری اسلامی ایران گفت: «نظام سلامت گیلان نه‌تنها دچار اختلال نشد، بلکه با برنامه‌ریزی منسجم، موفق شد تمام مادران باردار را تحت مراقبت کامل قرار دهد و هیچ مورد بحرانی در این حوزه ثبت نشد.»

وی افزود: «در بازه ۲۳ خرداد تا سوم تیرماه، ۵۵۸ نوزاد در استان گیلان به دنیا آمدند و تمامی مراقبت‌های لازم از نوزادان و نیز کودکان زیر دو سال و زیر پنج سال، مطابق با استانداردهای علمی انجام شد. این در حالی است که در بسیاری از نقاط، خطرات ناشی از جنگ سایه انداخته بود.»

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان خاطرنشان کرد: «با وجود وضعیت اضطراری، همه خدمات درمانی در بیمارستان‌های استان بدون توجه به نوبت و نوع تخصص پزشکی به بیماران ارائه شد. این اقدام به‌منظور تخلیه و آزادسازی تخت‌های درمانی برای موارد ویژه و بحران‌زا صورت گرفت تا هیچ بیماری در صف انتظار نماند.»

وی تأکید کرد: «در این دوران، پرسنل حوزه سلامت با تمام توان و حس مسئولیت‌پذیری، در کنار مردم ایستادند و با جان‌فشانی از سلامت مادران، نوزادان، بیماران و گروه‌های آسیب‌پذیر محافظت کردند.»

دکتر آشوبی همچنین از به‌کارگیری نیروی انسانی جدید در دانشگاه علوم پزشکی گیلان خبر داد و گفت: «در آزمون استخدامی پیش‌رو، بیش از ۷۳۰ نفر جذب خواهند شد تا با تأمین نیروی تازه‌نفس، حوزه سلامت استان برای اجرای مأموریت‌های گسترده‌تر، به‌ویژه در زمینه جوانی جمعیت و سلامت مادر و کودک، تقویت شود.»

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان در پایان تأکید کرد: «در دوران جدید جنگ‌ها که به‌جای تفنگ، سلامت، روان و جمعیت هدف قرار می‌گیرد، مسئولیت ما در حوزه بهداشت و درمان سنگین‌تر از همیشه است. سلامت مادر و کودک، رکن اصلی آینده‌سازی کشور است و باید با تمام ظرفیت‌ها، در این میدان پیشرو بمانیم.»

  • گروه خبری : اخبار برگزیده دانشگاه,آخرین اخبار,اخبار فوری
  • کد خبر : 141987
{author_name}
تصویر نویسنده :

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آخرین بروز رسانی : 1404/04/22 08:36
آرشیو
Caspian Journal of Health Research

Caspian Journal of Health Research

Journal of Dentomaxillofacial Radiology , Pathology and Surgery

Journal of Dentomaxillofacial Radiology , Pathology and Surgery

Journal of Holistic Nursing and Midwifery

Journal of Holistic Nursing and Midwifery

Research in Medical Education

Research in Medical Education

Iranian Journal of Neurosurgery

Iranian Journal of Neurosurgery

Caspian Journal of Neurological Sciences

Caspian Journal of Neurological Sciences

Journal of Guilan University of Medical Science

Journal of Guilan University of Medical Science

Iranian Journal of Vascular Surgey and Endovascular Therapy

Iranian Journal of Vascular Surgey and Endovascular Therapy