• 1402/05/04 - 13:58
  • تعداد بازدید خبر : 490
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان تاکید کرد:

ایجاد فضای فیزیکی لازم برای نصب و راه‌اندازی دستگاه‌ها و تجهیزات تصویربرداری پیشرفته در گیلان

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان با اشاره به تحویل و ورود دستگاه های پیشرفته تصویربرداری پزشکی در گیلان، گفت: فضاهای فیزیکی مورد نیاز جهت نصب و راه‌اندازی سریعتر این تجهیزات سرمایه‌ای آماده شود.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان (وب‌دا)، عصر امروز نشست شورای عمرانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان با حضور دکتر محمدتقی آشوبی- رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان،  جمعی از معاونین، مدیران ستادی و کارشناسان عمرانی و فنی در سالن اجلاس حوزه ریاست برگزار شد.
 
در این نشست، پیرامون ایجاد فضای فیزیکی جهت استقرار دستگاه‌ها و تجهیزات پزشکی سرمایه‌ای جدیدالورود به استان در مراکز سلامت‌محور گیلان گفت‌وگو و تبادل‌نظر شد.
 
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان در این نشست با اشاره به تحویل یک دستگاه CT اسکن به مرکز آموزشی درمانی ۱۷ شهریور، بر ضرورت نصب و راه‌اندازی هر چه سریعتر آن جهت بهره‌برداری تأکید کرد.
 
دکتر آشوبی با اشاره به ورود یک دستگاه بونکر رادیوتراپی انرژی بالا در مرکز آموزشی درمانی رازی رشت، بر احداث و توسعه فضای فیزیکی جهت نصب این دستگاه تأکید کرد.
 
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان همچنین خواستار تمهید مقدمات و فراهم کردن زمینه لازم جهت تامین فضای فیزیکی برای نصب و راه‌اندازی دستگاه MRI در بیمارستان شهید حسین‌پور لنگرود  شد.
 
گفتنی است در این نشست، پیرامون احداث ساختمان ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی گیلان در مجتمع دانشگاهی  سایت لاکان رشت و تمهید مقدمات جهت آغاز عملیات اجرایی آن تبادل نظر شد.
 
پایان پیام/
  • گروه خبری : اخبار برگزیده دانشگاه,آخرین اخبار,اخبار فوری
  • کد خبر : 108038
کلمات کلیدی

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آخرین بروز رسانی : 1402/05/04 13:58
آرشیو
Caspian Journal of Health Research

Caspian Journal of Health Research

Journal of Dentomaxillofacial Radiology , Pathology and Surgery

Journal of Dentomaxillofacial Radiology , Pathology and Surgery

Journal of Holistic Nursing and Midwifery

Journal of Holistic Nursing and Midwifery

Research in Medical Education

Research in Medical Education

Iranian Journal of Neurosurgery

Iranian Journal of Neurosurgery

Caspian Journal of Neurological Sciences

Caspian Journal of Neurological Sciences

Journal of Guilan University of Medical Science

Journal of Guilan University of Medical Science

Iranian Journal of Vascular Surgey and Endovascular Therapy

Iranian Journal of Vascular Surgey and Endovascular Therapy