• 1402/06/11 - 06:32
  • تعداد بازدید خبر : 539
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

پیام رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان بمناسبت روز بهورز

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان در پیامی، ضمن تبریک فرا رسیدن روز بهورز گفت: روز بهورز فرصتی مغتنم برای ارج نهادن به جایگاه ارزنده جامعه بهورزی و تقدیر از تلاشگران دلسوزی است که در دور افتاده ترین مناطق روستایی و بعضا" صعب العبور برای ارائه خدمات بهداشتی، صادقانه تلاش می کنند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان( وب دا)، در متن پیام آمده است:
 
دوازدهم شهریور که به عنوان روز بهورز  نامگذاری شده است، فرصتی مغتنم برای  ارج نهادن به  جایگاه ارزنده  جامعه بهورزی و  تقدیر از  تلاشگران دلسوزی است که در  دور افتاده ترین مناطق روستایی و بعضا صعب العبور برای ارائه خدمات بهداشتی، صادقانه تلاش می کنند.
 
بی تردید، بهورزان در نظام  شبکه بهداشت و درمان کشور یکی  از موثرترین ارکان در ارتقای سواد سلامت و مراقبت های بهداشتی محسوب می شوند‌.
در اپیدمی کرونا نیز بهورزان همپای پزشکان و پرستاران برای آگاه سازی مردم جهت پیشگیری  و بیماریابی از هیچ کوششی دریغ نورزیدند که جای بسی تقدیر دارد.
 
اینجانب ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدا و جانباختگان مدافع سلامت جامعه بهورزی، فرا رسیدن روز بهورز را به جامعه بهورزی بویژه  بهورزان  پرتلاش دانشگاه علوم پزشکی گیلان تبریک عرض می نمایم و از درگاه ایزد منان برای همگان سلامتی و  موفقیت،   مسالت دارم.
 
دکتر محمدتقی آشوبی
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان
  • گروه خبری : اخبار برگزیده دانشگاه,آخرین اخبار,اخبار فوری
  • کد خبر : 110794
کلمات کلیدی
{author_name}
تصویر نویسنده :

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آخرین بروز رسانی : 1402/06/12 06:32