- 11 آبان 1404 فرمانده سپاه قدس گیلان درگذشت والده دکتر آشوبی را تسلیت گفت
- 11 آبان 1404 پیام قدردانی دکتر آشوبی در پی همدردی گسترده جامعه دانشگاهی، نظام سلامت، مسئولین کشوری و استانی
- 11 آبان 1404 پرستاری، معامله با خدا و راهی برای بخشش گناهان است
- 11 آبان 1404 مجاهدتهای شما برای خدا،زیباترین جلوه خدمت است
نشست مشترک معاون بهداد فراجا با رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان
معاون بهداد فراجا با رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان دیدار و پیرامون توسعه همکاریهای مشترک بهداشتی و درمانی گفتوگو کرد.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان ( گیل وب دا)، سردار هادی شیرزاد معاون بهداشت، امداد و درمان فراجا امروز با دکتر محمدتقی آشوبی رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان دیدار و پیرامون توسعه همکاریهای مشترک بهداشتی و درمانی گفتوگو کرد.
دکتر محمدتقی آشوبی رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان در این نشست مشترک از تلاشهای مدافعان نظم و امنیت تقدیر کرد و رشادتهای آنها را توأمان و همراستا با مدافعان سلامت دانست.
وی با اشاره به همکاری نزدیک دانشگاه علوم پزشکی گیلان با نیروهای مسلح، افزود: دانشگاه علوم پزشکی گیلان آماده همکاری با یگانهای نیروهای مسلح در ایجاد، راهاندازی و توسعه بخشهای بهداشتی و درمانی است.
سردار هادی شیرزاد معاون بهداد ناجا نیز در این نشست به تشریح عملکرد این معاونت در پشتیبانی بهداشتی، امدادی و درمانی از مأموریتهای پلیس و مشارکت بهداشت و درمان ناجا با وزارت بهداشت در حوزه مقابله با بیماریهای غیر واگیر و واگیردار پرداخت.
پایان پیام/
