• 1402/08/24 - 13:26
  • تعداد بازدید خبر : 280
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

نشست مدیرکل مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت با دکتر آشوبی

مدیرکل مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان، دیدار و پیرامون اقدامات صورت گرفته پیرامون پشه آئدس گفت‌وگو کرد.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان (وب‌دا)، دکتر شهنام عرشی، مدیرکل مرکز مدیریت بیماری های واگیر وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی عصر امروز پس از بازدید از چند کانون آلوده به پشه آئدس در گیلان از جمله بندرانزلی، با دکتر محمدتقی آشوبی- رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان دیدار و گفت‌وگو کرد.
 
در این نشست، اقدامات ارزشمند و موثر دانشگاه علوم پزشکی گیلان در رصد و پایش، کنترل و مه‌پاشی و از بین بردن کانون‌های آلوده به پشه آئدس، مورد بررسی و ارزیابی قرار گرفت.
 
آموزش مستمر و مداوم به کادر بهداشت و درمان در جهت کنترل بهینه و پایش مناطق و افزایش دیده‌وری کانون‌های آلوده  از دیگر موضوعاتی بود که در این نشست مشترک، بررسی شد.
 
پایان پیام/
  • گروه خبری : اخبار برگزیده دانشگاه,آخرین اخبار,اخبار فوری
  • کد خبر : 114449
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آخرین بروز رسانی : 1402/08/24 13:26