• 1404/09/23 - 09:23
  • تعداد بازدید خبر : 352
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
در راستای پیگیری امور سلامت مردم صورت گرفت؛

دیدار نماینده مردم صومعه‌سرا و نماینده معین بندرانزلی با رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان

نماینده مردم صومعه‌سرا و نماینده معین بندرانزلی با رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان در راستای مطالبات مردم در امور سلامت دیدار و گفت‌وگو کرد.

به گزارش‌ پایگاه اطلاع‌رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان (گیل‌وب‌دا)، دکتر سعید رحمت‌زاده، نماینده مردم صومعه‌سرا و نماینده معین شهرستان بندرانزلی در مجلس، امروز با دکتر محمدتقی آشوبی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان، دیدار و درباره وضعیت بهداشت، درمان و توسعه خدمات پزشکی شهرستان‌های صومعه‌سرا و بندرانزلی تبادل نظر کردند.

در این نشست که در محل دانشگاه علوم پزشکی گیلان برگزار شد، دو طرف به بررسی مسائل کلان حوزه سلامت و درمان شهرستان‌ها پرداختند.

محورهای اصلی گفت‌وگو نماینده مجلس با رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان شامل کمبود پزشکان و نیروهای متخصص، کمبود پرستار و نیروهای خدماتی، توسعه تجهیزات پزشکی و زیرساخت‌های درمانی و همچنین طرح‌های توسعه‌ای شهرستان‌های صومعه سرا و انزلی بود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی ضمن ارائه گزارشی از اقدامات دانشگاه در حوزه‌های مختلف بهداشت و درمان، راهکارهای عملی برای توسعه خدمات پزشکی و تقویت زیرساخت‌ها در شهرستان‌های معین را تشریح کرد.

دکتر رحمت‌زاده نیز بر اهمیت رفع کمبود نیروی انسانی و ارتقای کیفیت خدمات بهداشتی و درمانی تأکید کرد و خواستار حمایت مستمر دانشگاه علوم پزشکی گیلان برای تحقق این اهداف شد.

  • گروه خبری : اخبار برگزیده دانشگاه,آخرین اخبار,اخبار فوری
  • کد خبر : 149371
{author_name}
تصویر نویسنده :

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آخرین بروز رسانی : 1404/09/23 09:23