• 1402/07/04 - 20:31
  • تعداد بازدید خبر : 453
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
به مناسبت هفته دفاع مقدس صورت گرفت؛

دیدار مسؤولان دانشگاه علوم پزشکی گیلان با دو آزاده دوران دفاع مقدس

مسوولان‌ دانشگاه علوم پزشکی گیلان به منظور تکریم و تجلیل از رشادت‌های رزمندگان، ایثارگران و جانبازان با دو تن از آزادگان سرافراز شاغل در دانشگاه دیدار و گفت‌وگو کردند.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان (وب‌دا)، دکتر محمدتقی آشوبی- رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان به همراهی حجت‌الاسلام والمسلمین علی اسماعیلی-مسوول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی گیلان و همچنین تعدادی از مسوولان دانشگاه، به مناسبت هفته دفاع مقدس با حضور در منزل دو همکار آزاده و ایثارگر شاغل در دانشگاه علوم پزشکی گیلان از تلاش ها و رشادت های جامعه ایثار و شهادت تقدیر و تجلیل کرد.
 
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان در دیدار با دکتر جهانگیر شهراز و محمدرضا پیربازاری دو تن از همکاران شاغل در دانشگاه علوم پزشکی گیلان، تلاش های رزمندگان دفاع مقدس را حائز اهمت برشمرد و اقتدار، عزت و پیشرفت ایران اسلامی را مرهون جانفشانی های آنها دانست.
 
دکتر آشوبی با اشاره به مقاومت و ممارست رزمندگان دفاع مقدس، افزود: جهاد و خدمت در فرهنگ ایرانی اسلامی نهادینه شده و به دفاع مقدس معطوف نیست و این روحیه پیوسته در  ملت ایران دیده می شود.
 
گفتنی است در این دیدارها، رشادت‌ها، ایثارگری ها، جانفشانی ها و همچنین خاطرات اسرا، رزمندگان و جانبازان دوران هشت سال دفاع مقدس مرور شد.
 
پایان پیام/
  • گروه خبری : اخبار برگزیده دانشگاه,آخرین اخبار,اخبار فوری
  • کد خبر : 111780
کلمات کلیدی

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آخرین بروز رسانی : 1402/07/04 20:31