اخبار فوری
- 1403/12/27 پیوستن رئیس نظام پرستاری گیلان به پویش «نه به تصادف»
- 1403/12/26 بررسی وضعیت نظام سلامت لاهیجان در آستانه سال نو با حضور رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان
- 1403/12/26 دعوت معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان از ۲۶ هزار معلم برای پیوستن به پویش نه به تصادف
- 1403/12/25 پیوستن اعضای ستاد اجرایی سفر نوروزی گیلان به پویش «نه به تصادف»
در جریان حضور در شهرستان رضوانشهر صورت گرفت؛
دیدار رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان با خانواده شهید مدافع سلامت رضوانشهر
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان در جریان حضور در رضوانشهر با خانواده شهید مدافع سلامت «ممدوح» دیدار کرد.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان (وبدا)، دکتر محمدتقی آشوبی-رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان امروز در جریان حضور میدانی در شهرستان رضوانشهر با همراهی مهندس نادر صفوی میرمحله- فرماندار شهرستان و جمعی از مسوولان دانشگاه با خانواده شهید مدافع سلامت «سید سعید ممدوح» دیدار کرد.
وی با تقدیر از رشادتها و جان نثاریهای کادر بهداشت و درمان در بحران کرونا، پایداری و حفظ سلامت جامعه را مرهون تلاشهای شهدا، جانباختگان و همچنین مدافعان سلامت برشمرد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان همچنین با خانواده دکتر حقپرست- سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان رضوانشهر نیز که به سوگ فرزندشان نشستهاند نیز دیدار و ضمن قرائت فاتحهای، مغفرت و رحمت را برای مرحوم و صبر و شکیبایی را برای خانواده مسئلت کرد.
پایان پیام/
نظر دهید