• 1402/05/31 - 19:14
  • تعداد بازدید خبر : 199
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
توسط رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان صورت گرفت:

بررسی کیفیت تغذیه در مرکز آموزشی درمانی رازی رشت

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان با حضور در مرکز آموزشی و درمانی رازی رشت، کیفیت تهیه و توزیع تغذیه در این مرکز را مورد بررسی قرار گرفت.

00:00
00:00
دانلود
 
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان(وب دا)، عصر امروز دکتر محمدتقی آشوبی -رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان با حضور در مرکز آموزشی و درمانی رازی رشت، از محل طبخ و توزیع غذا در این مرکز بازدید کرد و کیفیت تهیه و توزیع تغذیه در این مرکز را مورد بررسی قرار داد.
دکتر آشوبی با اشاره به اهمیت خدمات غذایی و فواید  تغذیه مناسب و باکیفیت به عنوان عامل درمان ، بر نظارت مستمر بر مراحل مختلف فرآیندهای خدمات غذایی روزانه (تهیه، ورود ، طبخ و توزیع ) تاکید کرد.
گفتنی است، دکتر آشوبی در دیداری صمیمانه با جمعی از دانشجویان و کارکنان این مرکز نیز گفتگو کرد.
  • گروه خبری : اخبار برگزیده دانشگاه,آخرین اخبار
  • کد خبر : 110233
کلمات کلیدی

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آخرین بروز رسانی : 1402/05/31 19:14