• 1402/04/24 - 12:33
  • تعداد بازدید خبر : 811
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

بازدید میدانی رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان از دانشکده پرستاری، مامایی و پیراپزشکی لنگرود

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان از بخش‌های آموزشی و رفاهی دانشکده پرستاری، مامایی و پیراپزشکی شرق گیلان در لنگرود بازدید کرد.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان (وب‌دا)؛ دکتر محمدتقی آشوبی - رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان صبح امروز با همراهی جمعی از معاونین و مدیران دانشگاه، در جریان حضور در آیین افتتاح دومین دوره طرح حامیم در لنگرود، بر مزار یک شهید گمنام مدفون در محوطه این دانشکده حضور و به مقام شامخ شهدا ادای احترام کرد.
 
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان در بخش پراتیک دانشکده پرستاری مامایی و پیراپزشکی شرق گیلان نیز حضور یافت و در جربان کم و کیف این حوزه قرار گرفت.
 
دکتر آشوبی در بخش آزمون فینال دانشجویان پرستاری «آسکی» نیز حضور یافت و ضمن ارزیابی کیفی آموزش، سطح پاسخگویی و مهارت‌های بالینی را تحسین کرد.
 
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان همچنین از خوابگاه دانشجویی دانشکده پرستاری، مامایی و پیراپزشکی شرق گیلان نیز بازدید کرد.
  • گروه خبری : آخرین اخبار,اخبار فوری
  • کد خبر : 107464
کلمات کلیدی
{author_name}
تصویر نویسنده :

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آخرین بروز رسانی : 1402/04/24 12:33