• 1404/09/17 - 14:23
  • تعداد بازدید خبر : 87
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
با همراهی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه صورت گرفت؛

بازدید رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان از بیمارستان کوثر آستانه‌اشرفیه و عیادت از والدین دو شهید

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان با همراهی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه و جمعی از مسئولان دانشگاه امروز با حضور در بیمارستان کوثر آستانه‌اشرفیه از بخش‌های مختلف این مرکز درمانی بازدید، با کارکنان گفتگو و همچنین از پدر و مادر دو شهید بستری در بخش آی‌سی‌یو عیادت کرد.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان (گیل‌وب‌دا)؛ دکتر محمدتقی آشوبی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان، صبح امروز در ادامه برنامه‌های نظارتی و میدانی خود در سطح مراکز درمانی استان، به همراه حجت‌الاسلام والمسلمین اسماعیل حسینی، مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی، وارد بیمارستان کوثر آستانه‌اشرفیه شد.

 

این بازدید با هدف ارزیابی دقیق وضعیت خدمت‌رسانی، بررسی نیازهای ساختاری و نیروی انسانی و همچنین تقویت روحیه کادر درمان انجام گرفت.

 

رئیس دانشگاه در نخستین بخش از برنامه با حضور در بخش‌های درمانی بیمارستان، از نزدیک در جریان وضعیت بیماران، میزان مراجعه، نحوه ارائه خدمات و تجهیزات موجود قرار گرفت.

 

وی در گفت‌وگو با پرستاران، پزشکان و نیروهای پشتیبانی، مشکلات، کمبودها و دغدغه‌های آنان را شنید و بر ضرورت رفع نیازها و تأمین امکانات لازم برای ارتقای کیفیت خدمات تأکید کرد.

 

کادر درمان نیز در این دیدار ضمن ارائه گزارشی از حجم کاری و تلاش‌های شبانه‌روزی خود، برخی از مسائل حوزه منابع انسانی و تجهیزات را مطرح کردند.

 

در ادامه این بازدید، دکتر آشوبی با حضور در بخش مراقبت‌های ویژه بیمارستان، از پدر و مادر دو شهید گرانقدر که در این بخش بستری بودند عیادت کرد.

  • گروه خبری : اخبار دانشگاه,آخرین اخبار,اخبار فوری
  • کد خبر : 149091
{author_name}
تصویر نویسنده :

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آخرین بروز رسانی : 1404/09/17 14:23