- 10 آبان 1404 برگزاری سومین روز درگذشت والده دکتر آشوبی با حضور گسترده مردم، مسئولان و جامعه پزشکی گیلان
- 10 آبان 1404 پیام تسلیت مدیر کل بیمه سلامت گیلان به مناسبت درگذشت والده گرامی دکتر آشوبی
- 10 آبان 1404 پیام تسلیت معاونت سلامت و دفاع زیستی سپاه قدس گیلان در پی درگذشت والده رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان
- 10 آبان 1404 پیام تسلیت نماینده شفت و فومن در پی درگذشت والده دکتر آشوبی
برپایی سفره سلامت در دانشگاه علوم پزشکی گیلان به مناسبت روز جهانی غذا
به مناسبت روز جهانی غذا، سفره سلامت در دانشگاه علوم پزشکی گیلان برپا شد.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان (گیلوبدا)؛ مراسم «سفره سلامت» به مناسبت روز جهانی غذا، با حضور دکتر محمدتقی آشوبی رئیس دانشگاه، دکتر مصطفی گلشکن معاون توسعه مدیریت، منابع و برنامهریزی، جمعی از مدیران، کارشناسان و کارکنان ستادی دانشگاه برگزار شد. این برنامه با هدف ترویج فرهنگ تغذیه سالم، ارتقای نشاط و سلامت کارکنان، و تبیین نقش تغذیه در پیشگیری از بیماریها، به همت اداره رفاه و تربیتبدنی مدیریت امور پشتیبانی و رفاهی دانشگاه برگزار شد.
در این مراسم، دکتر محمدتقی آشوبی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان، ضمن قدردانی از دستاندرکاران برگزاری این برنامه، «سفره سلامت» را نمادی از سبک زندگی سالم و آگاهانه دانست و بر لزوم توجه همگان به تغذیه متعادل و فعالیت بدنی منظم تأکید کرد. وی افزود: «دانشگاه علوم پزشکی گیلان، بهعنوان نهاد متولی سلامت در استان، باید در عمل نیز الگوی ترویج سبک زندگی سالم در جامعه باشد و اجرای چنین برنامههایی، گامی ارزشمند در جهت ارتقای سلامت عمومی است.»
در ادامه، دکتر مصطفی گلشکن، معاون توسعه مدیریت، منابع و برنامهریزی دانشگاه، با اشاره به اهمیت سلامت کارکنان در بهرهوری سازمانی، گفت: «سلامت جسم و روان کارکنان، اساس پویایی هر سازمان است. معاونت توسعه با همکاری واحد رفاه و تربیتبدنی، در مسیر ایجاد محیطی سالم و بانشاط برای کارکنان گام برمیدارد و برنامههایی ازایندست، فرصتی برای همافزایی، آگاهی و ایجاد انگیزه در بدنه دانشگاه است.»
همچنین، مرتضی نیکروز، مدیر امور پشتیبانی و رفاهی دانشگاه، با تقدیر از تلاشهای همکاران اداره رفاه و تربیتبدنی، اظهار داشت: «سفره سلامت فرصتی بود برای نمایش عینی سبک تغذیه سالم و بومی، و هدف ما این است که چنین برنامههایی بهصورت مستمر در مجموعه دانشگاه تداوم یابد تا فرهنگ سلامت در محیط کاری نهادینه شود.»
در پایان، سمیه علیدوست، مسئول اداره رفاه و تربیتبدنی دانشگاه، ضمن تشکر از حمایتهای مدیریت ارشد دانشگاه و همکاری کارکنان در برگزاری این مراسم، گفت: «اداره رفاه و تربیتبدنی همواره تلاش دارد با طراحی و اجرای برنامههای متنوع فرهنگی، ورزشی و آموزشی، ضمن ارتقای سلامت جسمی و روحی کارکنان، زمینهساز ایجاد محیطی شاداب و پویا در دانشگاه باشد. برنامه سفره سلامت نیز در همین راستا برگزار شد تا اهمیت تغذیه سالم در کنار تحرک بدنی، بیشازپیش مورد توجه قرار گیرد.»

نظر دهید