- 1404/05/23 پیام رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان به مناسبت اربعین حسینی
- 1404/05/23 پیام تسلیت دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه علوم پزشکی گیلان در سالروز اربعین حسینی
- 1404/05/22 پیام تسلیت رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان به دکتر سلمان نیکفرجام
- 1404/05/22 پیام تبریک رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان به مناسبت روز ملی تشکلها و مشارکتهای اجتماعی
بازدید رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان از آسایشگاه سالمندان و معلولین خمام
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان از آسایشگاه سالمندان و معلولین طلیعه ماندگار خمام بازدید کرد و ضمن عیادت از مددجویان آن مرکز، مراقبتهای رفتاری و درمانی آنها را مورد پایش قرار داد.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان (گیلوبدا)؛ دکتر محمدتقی آشوبی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان، عصر امروز به همراه دکتر فردین مهرابیان، معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه، از یک آسایشگاه سالمندان و معلولین در شهرستان خمام بازدید کرد و از نزدیک در جریان روند ارائه خدمات به مددجویان این مرکز قرار گرفت.
در این بازدید، دکتر آشوبی ضمن گفتوگوی صمیمانه با سالمندان و معلولین بستری در این مرکز، فرا رسیدن سال نو را به آنان تبریک گفت و از زحمات مددکاران، مسئولان و کارکنان این مجموعه تقدیر و تشکر کرد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان بر اهمیت ارتقای کیفیت خدمات درمانی و رفاهی در این آسایشگاه تأکید کرد و حمایت بیشتر از این مراکز را در راستای بهبود وضعیت زندگی مددجویان ضروری دانست.
این بازدید در راستای توجه به سلامت و رفاه اقشار آسیبپذیر جامعه و بررسی نیازهای آنان انجام شد و مورد استقبال مددجویان و کارکنان قرار گرفت.

نظر دهید