- 5 آبان 1404 بازدید اعضای شورای اسلامی و شهردار رشت از مرکز آموزشی و درمانی پورسینا به مناسبت روز پرستار
- 5 آبان 1404 بازدید آیتالله فلاحتی از پروژههای پتاسکن و رادیوتراپی مرکز آموزشی درمانی رازی رشت
- 5 آبان 1404 قدردانی دکتر آشوبی از پرستاران بخش جراحی عروق مرکز آموزشی درمانی رازی
- 5 آبان 1404 ادای احترام سروقامتان امنیت به سپیدپوشان سلامت
تجلیل مدیر امور پرستاری دانشگاه از کادر پرستاری بیمارستان کوثر آستانهاشرفیه
در حاشیه تجلیل از پرستاران بیمارستان کوثر آستانهاشرفیه، مدیر امور پرستاری دانشگاه علوم پزشکی گیلان گفت: پرستاران گیلانی در جنگ ۱۲ روزه رژیم صهیونیستی نیز خوش درخشیدند.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان (گیلوبدا)؛ به پاس تلاشها وزحمات داوطلبانه گروه پرستاری بیمارستان کوثر آستانهاشرفیه در جنگ ۱۲ روزه رژیم صهیونیستی، مدیر امور پرستاری دانشگاه در بیمارستان کوثر آستانه اشرفیه حضور یافت و ضمن تقدیم تقدیرنامهای با امضای دکتر آشوبی رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان به پرسنل داوطلب حاضر در روز حادثه که فراتر از وظیفه برای خدمت به هموطنان به کمک همکاران خود شتافتند، از نیروهای داوطلب و حاضر در کشیک تقدیر و تشکر به عمل آوردند.
دکتر جوادی در حاشیه تجلیل از پرستاران بیمارستان کوثر آستانهاشرفیه، گفت: پرستاران گیلانی در جنگ ۱۲ روزه رژیم صهیونیستی نیز خوش درخشیدند.

نظر دهید