- 17 مهر 1404 کمبود خوابگاه و سرانه رفاهی دانشجویان گیلان در کانون توجه معاون فرهنگی وزارت بهداشت
- 16 مهر 1404 همکاری دانشگاه علوم پزشکی گیلان و بانک رفاه برای تقویت رفاه کارکنان نظام سلامت
- 16 مهر 1404 فیلم | افتتاحیه مؤسسه خیریه امید و طرح توسعهی بخش PICU مرکز آموزشی و درمانی ۱۷ شهریور
- 16 مهر 1404 بازدید رئیس سازمان بازرسی استان گیلان از پروژههای پتاسکن و بونکر رادیوتراپی مرکز آموزشی درمانی رازی
بازدید شبانگاهی رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان از مراکز درمانی و واحدهای تابعه در شهر رشت
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان با همراهی مدیر حراست از چندین مرکز درمانی و واحدهای تابعه در شهر رشت، بازدید بعمل آورد.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان (گیل وبدا)؛ دکتر محمدتقی آشوبی رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان با همراهی اسماعیل زودلی- مدیر حراست دانشگاه از مرکز اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث استان گیلان، داروخانه و مطب شبانه روزی، درمانگاه امام سجاد (ع) سپاه، بخشهای اتاق عمل، تریاژ و درمانگاه بیمارستان الزهرا (س)، مدیریت حراست و آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه بازدید بعمل آورد.
دکتر آشوبی با حضور در مرکز اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث استان گیلان ضمن گفتوگو با کارشناسان این مرکز از نزدیک در جریان روند ارائه خدمات به شهروندان در مرکز تماس ۱۱۵ قرار گرفت.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان در بازدید از داروخانه و مطب شبانه روزی، درمانگاه امام سجاد (ع) سپاه و مرکز آموزشی درمانی الزهرا (س)، ضمن تشکر از تلاش کادر درمانی این مراکز که به صورت شبانهروزی مشغول ارائه خدمات هستند، از نزدیک در جریان نحوه و روند ارائه خدمات درمانی به بیماران و مراجعان قرار گرفت.
در پایان این بازدید شبانه، دکتر آشوبی و اسماعیل زودلی- مدیر حراست دانشگاه با حضور در ستاد مرکزی شماره دو، از دو مدیریت آمار و فناوری اطلاعات و حراست نیز بازدید بعمل آوردند.

نظر دهید