اخبار فوری
  • 1403/04/19 - 12:14
  • تعداد بازدید خبر : 7
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

یازدهمین نشست جلسه کمیته فنی سلامت و امنیت غذایی و سومین جلسه سلامت محصولات کشاورزی و محیط زیست در سال 1403 در دانشگاه علوم پزشکی استان گیلان برگزار گردید.

یازدهمین  نشست جلسه کمیته فنی سلامت و امنیت غذایی و سومین جلسه سلامت محصولات کشاورزی و محیط زیست در سال 1403 در تاریخ 1403/04/19با حضور معاون غذا و دارو  دانشگاه، اعضای هئیت علمی و نماینده دانشگاه گیلان،  نماینده جهاد کشاورزی استان، نماینده دفتر امور روستایی استانداری گیلان،  نماینده دفتر امور شهری استانداری گیلان، نماینده صنعت معدن و تجارات استان، نماینده معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه، نماینده اداره کل دامپزشکی استان، نماینده اداره کل  منابع طبیعی و آبخیزداری استان، نماینده سازمان آب منطقه ای استان، نماینده اداره کل استاندارد استان، مدیر نظارت برفرآورده های غذایی معاونت غذا و دارو دانشگاه، مدیر سلامت محیط و کار معاونت بهداشتی دانشگاه، عضو بسیج جامعه پزشکی ، کارشناس نظارت بر مواد خوراکی و آشامیدنی معاونت غذا و دارو دانشگاه و کارشناس  سلامت و امنیت غذایی  استان تشکیل گردید این جلسه که با محوریت صحت و سلامت محصولات کشاورزی استان و سلامت محیط زیست استان  تشکیل شده بود ضمن  بررسی مصوبات جلسات پیشین و مرور اقدامات صورت گرفته در این خصوص،  به موضوعات از قبیل اهمیت سلامت مواد غذایی استان، آلودگی زیست محیطی استان، سموم  و آفت کشها مورد مصرف در محصولات کشاورزی ، تشریح فایل پروپوزال تهیه شده در خصوص سلامت محصولات کشاورزی با محوریت برنج در سه بخش از سنجش  فلزات سنگین ، آفت کشها، آفلاتوکسین توسط دانشگاه گیلان، اشاره به تامین منابع مالی برای اجرای پروپوزال تهیه شده، آلودگی رودخانه های زرجوب و گوهر رود شهر رشت، اشاره به منابع آلودگی و فاضلاب ها، برگزاری مرتب جلسات، مطالبه گری و  حمایت طلبی از دستگاهها و سازمانها  برای ارتقاء سلامت محصولات کشاورزی، سرطانها، بیماریهای بدخیم و خاص، شفاف و حساسیت سازی در خصوص آنالیز محصولات کشاورزی، تدوین برنامه عملیاتی ( پروپوزال) و نقشه راه برای کاهش سموم مصرفی در محصولات کشاورزی، فاضلاب، مدیریت پسماند در استان، طرح مطلوب سازی ساختار تغذیه برنج، آزمایشات آب و خاک  و  محصول برنج برای سلامت محصولات کشاورزی، سلامت محصولات کشاورزی استان منجمله چای، زیتون، بسته بندی روغن زیتون، توزیع و فروش سلامت محصولات کشاورزی در بازارچه های محلی دراستان،  جلو گیری از مخاطرات ناشی از سموم و آفت کش ها، علف کش ها و کودهای شیمیایی در زراعت در موادغذایی و محیط زیست برای سلامت شهروندان، بیماریهای غیر واگیر، نقش همکاری های  درون و برون بین بخشی در ارتقای سلامت محصولات کشاورزی و غیره بحث، گفت و گو  و مصوباتی به شرح زیر تصویب گردید.

  • گروه خبری : سلامت و امنیت غذایی
  • کد خبر : 126372

تصاویر

آخرین بروز رسانی : 1403/04/19 12:14