• 1402/07/30 - 11:27
  • تعداد بازدید خبر : 75
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

یازدهمین جلسه کمیته فنی سلامت و امنیت غذایی و اولین جلسه با محوریت با محوریت ارزیابی و ساماندهی توزیع، فروش و مصرف سموم آفت کش در فرآورده های زارعی و باغی در استان سال 1402 در دانشگاه علوم پزشکی استان گیلان برگزار گردید.

یازدهمین  جلسه کمیته فنی سلامت و امنیت غذایی و اولین جلسه  با محوریت با محوریت  ارزیابی و ساماندهی توزیع، فروش و مصرف سموم آفت کش در فرآورده های زارعی و باغی در استان در تاریخ 1402/07/29با حضور رئیس دبیرخانه کارگروه تخصصی سلامت و امنیت غذایی،  معاون  تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی گیلان، مدیر نظارت بر فرآورده های غذایی معاونت غذا و دارو دانشگاه، مدیر سلامت محیط وکار معاونت بهداشتی دانشگاه، کارشناس سلامت و امنیت غذایی استان تشکیل گردید که طی این جلسه   که با محوریت  ارزیابی و ساماندهی توزیع، فروش و مصرف سموم آفت کش در فرآورده های زارعی و باغی در استان  تشکیل شده بود به موضوعات از قبیل   ارتقاء ایمنی غذا، سیاست های تغذیه سالم، جلو گیری از مخاطرات ناشی از سموم زارعی در تغذیه و محیط زیست برای سلامت شهروندان، سند ملی تغذیه و امنیت غذایی، جلو گیری از آلودگی آب و فاضلاب توسط سموم دراستان، بیماریهای غیر واگیر، سرطانها،  جلوگیری از آسیب پذیری و آلودگی زیستی توسط سموم ، نقش همکاری های بین بخشی در برنامه های بهبود تغذیه و امنیت غذایی و غیره بحث،  گفت و گو  و مصوباتی دراین مورد به تصویب رسید.

  • گروه خبری : سلامت و امنیت غذایی
  • کد خبر : 113011

تصاویر

آخرین بروز رسانی : 1402/07/30 11:27