- 1404/06/17 پیشرفت توسعه بیمارستان ۴۲۱ تختخوابی لاکان و ارتقای زیرساختهای بهداشت و درمان گیلان
- 1404/06/17 پیام رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان به مناسبت سالروز قیام خونین ۱۷ شهریور
- 1404/06/16 بیست یکمین دوره ضیافت اندیشه استادان و اعضای هیئتعلمی دانشگاه علوم پزشکی گیلان
- 1404/06/15 تاکید بر جلب اعتماد ذینفعان و جذب خیرین سلامت در لاهیجان و آستانهاشرفیه
یازدهمین جلسه کمیته فنی سلامت و امنیت غذایی و اولین جلسه با محوریت با محوریت ارزیابی و ساماندهی توزیع، فروش و مصرف سموم آفت کش در فرآورده های زارعی و باغی در استان سال 1402 در دانشگاه علوم پزشکی استان گیلان برگزار گردید.
یازدهمین جلسه کمیته فنی سلامت و امنیت غذایی و اولین جلسه با محوریت با محوریت ارزیابی و ساماندهی توزیع، فروش و مصرف سموم آفت کش در فرآورده های زارعی و باغی در استان در تاریخ 1402/07/29با حضور رئیس دبیرخانه کارگروه تخصصی سلامت و امنیت غذایی، معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی گیلان، مدیر نظارت بر فرآورده های غذایی معاونت غذا و دارو دانشگاه، مدیر سلامت محیط وکار معاونت بهداشتی دانشگاه، کارشناس سلامت و امنیت غذایی استان تشکیل گردید که طی این جلسه که با محوریت ارزیابی و ساماندهی توزیع، فروش و مصرف سموم آفت کش در فرآورده های زارعی و باغی در استان تشکیل شده بود به موضوعات از قبیل ارتقاء ایمنی غذا، سیاست های تغذیه سالم، جلو گیری از مخاطرات ناشی از سموم زارعی در تغذیه و محیط زیست برای سلامت شهروندان، سند ملی تغذیه و امنیت غذایی، جلو گیری از آلودگی آب و فاضلاب توسط سموم دراستان، بیماریهای غیر واگیر، سرطانها، جلوگیری از آسیب پذیری و آلودگی زیستی توسط سموم ، نقش همکاری های بین بخشی در برنامه های بهبود تغذیه و امنیت غذایی و غیره بحث، گفت و گو و مصوباتی دراین مورد به تصویب رسید.
