- 1404/03/18 حضور سرزده رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان در کمیته پایش مالی
- 1404/03/17 دیدار رئیس مجمع نمایندگان گیلان با رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان
- 1404/03/17 همافزایی دانشگاه علوم پزشکی و فرماندهی انتظامی برای برقراری سلامت و امنیت در گیلان
- 1404/03/16 دام ذبح شده باید ۲۴ ساعت در یخچال نگهداری و سپس مصرف شود
یازدهمین جلسه کمیته فنی سلامت و امنیت غذایی و اولین جلسه با محوریت با محوریت ارزیابی و ساماندهی توزیع، فروش و مصرف سموم آفت کش در فرآورده های زارعی و باغی در استان سال 1402 در دانشگاه علوم پزشکی استان گیلان برگزار گردید.
یازدهمین جلسه کمیته فنی سلامت و امنیت غذایی و اولین جلسه با محوریت با محوریت ارزیابی و ساماندهی توزیع، فروش و مصرف سموم آفت کش در فرآورده های زارعی و باغی در استان در تاریخ 1402/07/29با حضور رئیس دبیرخانه کارگروه تخصصی سلامت و امنیت غذایی، معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی گیلان، مدیر نظارت بر فرآورده های غذایی معاونت غذا و دارو دانشگاه، مدیر سلامت محیط وکار معاونت بهداشتی دانشگاه، کارشناس سلامت و امنیت غذایی استان تشکیل گردید که طی این جلسه که با محوریت ارزیابی و ساماندهی توزیع، فروش و مصرف سموم آفت کش در فرآورده های زارعی و باغی در استان تشکیل شده بود به موضوعات از قبیل ارتقاء ایمنی غذا، سیاست های تغذیه سالم، جلو گیری از مخاطرات ناشی از سموم زارعی در تغذیه و محیط زیست برای سلامت شهروندان، سند ملی تغذیه و امنیت غذایی، جلو گیری از آلودگی آب و فاضلاب توسط سموم دراستان، بیماریهای غیر واگیر، سرطانها، جلوگیری از آسیب پذیری و آلودگی زیستی توسط سموم ، نقش همکاری های بین بخشی در برنامه های بهبود تغذیه و امنیت غذایی و غیره بحث، گفت و گو و مصوباتی دراین مورد به تصویب رسید.