- 1404/03/18 حضور سرزده رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان در کمیته پایش مالی
- 1404/03/17 دیدار رئیس مجمع نمایندگان گیلان با رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان
- 1404/03/17 همافزایی دانشگاه علوم پزشکی و فرماندهی انتظامی برای برقراری سلامت و امنیت در گیلان
- 1404/03/16 دام ذبح شده باید ۲۴ ساعت در یخچال نگهداری و سپس مصرف شود
کارگاه بازآموزی تغذیه سالم در محیط کار در دانشگاه علوم پزشکی وخدمات بهداشتی درمان استان گیلان در سال 1403 برگزارشد.
کارگاه باز آموزی تغذیه سالم در محیط کار در تاریخ 1403/11/14بصورت حضوری به همت وتلاش دبیرخانه ساغ دانشگاه و با همکاری واحد سلامت کار معاونت بهداشتی دانشگاه برای گروه هدف کارشناسان مسئول سلامت کار، پیام گزاران سلامت استان و اعضای خانه مشارکت مردم در سلامت استان با هدف اجرای بسته خدمات پایه سلامت کارکنان دولت در استان گیلان به منظور توانمند سازی افراد در جهت اجرای بسته خدمات سلامت و ارتقای سلامتی افراد و پیشگیری از بیماریهای غیرواگیر ، در دانشگاه علوم پزشکی گیلان برگزار گردید. که در این کارگاه یک روزهکارشناسان گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشتی ارزنده وکاربری را برای شرکت کنندگان بیان نمودند.