- 1404/03/18 حضور سرزده رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان در کمیته پایش مالی
- 1404/03/17 دیدار رئیس مجمع نمایندگان گیلان با رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان
- 1404/03/17 همافزایی دانشگاه علوم پزشکی و فرماندهی انتظامی برای برقراری سلامت و امنیت در گیلان
- 1404/03/16 دام ذبح شده باید ۲۴ ساعت در یخچال نگهداری و سپس مصرف شود
کارگاه آموزشی پیشگیری وتشخیص زودهنگام و آموزش غذای سالم با حضور اعضای پیام گزاران سلامت و خانه مشارکت مردم در سلامت برگزار شد.
کارگاه آموزشی پیشگیری وتشخیص زودهنگام و آموزش غذای سالم به منظور توانمند سازی و افزایش آگاهی و دانش اعضای پیام گزاران سلامت و خانه مشارکت مردم در سلامت به همت دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی دانشگاه و با همکاری معاونت بهداشتی دانشگاه با حضور اعضای پیام گزاران سلامت و خانه مشارکت مردم در سلامت، در استان، در تاریخ 1401/07/26 در معاونت بهداشتی دانشگاه تشگیل گردید.