- 1404/03/18 حضور سرزده رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان در کمیته پایش مالی
- 1404/03/17 دیدار رئیس مجمع نمایندگان گیلان با رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان
- 1404/03/17 همافزایی دانشگاه علوم پزشکی و فرماندهی انتظامی برای برقراری سلامت و امنیت در گیلان
- 1404/03/16 دام ذبح شده باید ۲۴ ساعت در یخچال نگهداری و سپس مصرف شود
چهارمین نشست جلسه کمیته فنی سلامت و امنیت غذایی در سال 1403 در دانشگاه علوم پزشکی استان گیلان برگزار گردید.
چهارمین نشست جلسه کمیته فنی سلامت و امنیت غذایی در سال 1403 در تاریخ 1403/03/12با حضور رئیس دبیرخانه کارگروه تخصصی سلامت و امنیت غذایی استان، معاون فنی معاونت بهداشتی دانشگاه، ، مدیر نظارت بر فرآورده های غذایی معاونت غذا و دارو دانشگاه، کارشناس سلامت محیط معاونت بهداشتی دانشگاه، کارشناس گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه، کارشناس بیماریهای غیر واگیر معاونت بهداشتی دانشگاه ، کارشناس مسئول نوزادان و کودکان معاونت بهداشتی دانشگاه و کارشناس سلامت و امنیت غذایی دانشگاه تشکیل گردید طی این جلسه به موضوعات از قبیل بررسی و پیگیری مصوبات جلسه قبلی، پیشگیری و کنترل پشه آئدس، هاری، نان کامل، شیر مدارس، خودکشی، معضلات سگ های بلاصاحب، واکسیناسیون هاری، کیست هداتیک،کاهش موارد مرگ در کودکان زیر5 سال، جلوگیری از عرضه مواد غذایی به صورت غیرمجاز و بدون مجوز ، تشکیل قرارگاه سند بیماریهای غیر واگیر(NCD) دراستان، اضافه وزن، فشارخون، چاقی، آلودگی موادغذایی، موادغذایی ناسالم، سلامت آب، مدیریت پسماندها، سموم و آفت کش ها در محصولات کشاورزی، کمک و حمایت از دستگاهها و ادارات مرتبط در حیطه سلامت استان و غیره بحث، گفت و گو و مصوباتی تصویب گردید.