• 1403/06/10 - 06:21
  • تعداد بازدید خبر : 50
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

چهاردهمین نشست جلسه کمیته فنی سلامت و امنیت غذایی و چهارمین جلسه سلامت و کیفیت نان ( چهارمین کمیته پیگیری و پیاده سازی تولید نان کامل ذیل کارگروه گندم و آرد و نان استان ) در سال 1403 در دانشگاه علوم پزشکی استان گیلان برگزار گردید.

چهاردهمین  نشست جلسه کمیته فنی سلامت و امنیت غذایی و چهارمین جلسه سلامت و کیفیت نان ( چهارمین کمیته پیگیری و پیاده سازی تولید نان کامل ذیل کارگروه گندم و آرد و نان استان ) در سال 1403 در تاریخ 1403/06/07با حضور مدیر کل غله استان،  نماینده امور اقتصادی استانداری،  نماینده سازمان جهادکشاورزی استان، نماینده اداره کل استاندارد استان، نماینده تعزیرات حکومتی استان،نماینده اداره کل صنعت معدن و نجارت استان،کارشناس و نماینده معاونت غذا و دارو دانشگاه،  رئیس صنف اتحادیه نانوایان، نمایندگان کارخانجات آرد استان، کارشناسان اداره کل غله استان، کارشناس گروه بهبود تغذیه، کارشناس سلامت محیط معاونت بهداشتی دانشگاه و کارشناس  سلامت و امنیت غذایی  استان تشکیل گردید طی این جلسه به موضوعات از قبیل  بررسی و پیگیری مصوبات جلسه قبلی و علت اجرایی نشدن برخی از مصوبات، کمیته پیگیری و پیاده سازی تولید نان کامل ذیل کارگروه گندم و آرد و نان، بررسی و تجزیه و تحلیل پیشنهاد سه نوع نان کامل( بربری، تافتون، سنگک) که توسط اتحادیه صنف نانوایان، ارائه گزارشی از فعالیت های کمیته آرد و نان دانشگاه علوم پزشکی مازندران در خصوص آرد و نان کامل توسط کارشناس معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان، اهمیت سلامت مردم در استفاده از نان کامل، کیفیت گندم برای تولید نان کامل، چالش ها و مشکلات آرد و نان کامل( هزینه حمل و نقل، ماندگاری، شرایط نانوایی نان کامل و غیره)، کمک و حمایت از دستگاهها و ادارات مرتبط و اعضای کمیته در جهت اجرایی شدن  شیوه نامه تهیه نان کامل در استان و غیره بحث، گفت و گو  و مصوباتی به تصویب گردید.

  • گروه خبری : سلامت و امنیت غذایی
  • کد خبر : 128172

تصاویر

آخرین بروز رسانی : 1403/06/10 06:21