• 1402/09/06 - 06:26
  • تعداد بازدید خبر : 73
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

چهاردمین جلسه کمیته فنی سلامت و امنیت غذایی در سال 1402 در دانشگاه علوم پزشکی استان گیلان برگزار گردید.

چهاردمین  جلسه کمیته فنی سلامت و امنیت غذایی در تاریخ 1402/09/05غذایی با حضور رئیس دبیرخانه کارگروه تخصصی سلامت و امنیت غذایی، معاون فنی  معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان، مدیر نظارت بر فرآورده های غذایی معاونت غذا و دارو دانشگاه، رئیس گروه بهبود تغذیه و جامعه معاونت بهداشتی دانشگاه، کارشناس سلامت مدارس معاونت بهداشتی،کارشناس سلامت محیط معاونت بهداشتی و کارشناس سلامت و امنیت غذایی استان دانشگاه  تشکیل گردید که طی این جلسه  به موضوعات از قبیل پیشنهاد تعیین دستور کار برای کارگروه اجتماعی،فرهنگی، سلامت،زنان و خانواده استانداری در حیطه سلامت، فشارخون، دیابت، تشکیل قرارگاه جهادی در استانداری برای اجرای برش استانی بیماریهای غیر واگیر، طرح اجرای شیر مدارس، احصای چالشها و راهکارهای باولویت دار برای سالمندان پرخطر، تحت پوشش قرارگرفتن سامانه آبرسانی چوکا، گزارش آبیاری مزارع کشاورزی باآبهای نامتعارف درشش ماهه اول سال، برگزاری کمیته نان کامل،مصرف سموم و آفت کش ها و میزان باقیمانده آنها درمحصولات کشاورزی، کالاهای آسیب رسان به سلامت، برنامه عملیاتی برش استانی برای ترویج تولیدآرد و نان کامل با مشارکت کلیه ذینفعان، تشکیل کمیته  برون بخشی وانجام هماهنگی های لازم باحضوراعضا   و غیره بحث،  گفت و گو  و مصوباتی دراین مورد به تصویب رسید.

  • گروه خبری : سلامت و امنیت غذایی
  • کد خبر : 115187

تصاویر

آخرین بروز رسانی : 1402/09/06 06:26