• 1401/05/29 - 09:00
  • تعداد بازدید خبر : 122
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

پنجمین جلسه کمیته فنی سلامت و امنیت غذایی با محوریت مهمترین برنامه ها دبیرخانه ساغ برگزار گردید.

جلسه کمیته فنی سلامت و امنیت غذایی با محوریت مهمترین  برنامه دبیرخانه ساغ  درتاریخ 1401/05/19 با حضور رئیس دبیرخانه کارگروه تخصصی سلامت و امنیت غذایی و معاون فنی معاونت بهداشتی دانشگاه تشکیل گردید. که در این نشست، موضوعات مهمترین برنامه های دبیرخانه ساغ، منجمله:درحیطه امنیت غذایی و محیط زیست، حیطه  بخش سلامت از قبیل پیگیری استقرار سند سلامت سالمندی، سند بیماریهای غیر واگیر، بسته خدمات پایه سلامت کارکنان، برنامه راهبردی کنترل ایدز، کنترل پشه آئدس، سلامت روان، خودکشی، پیشگیری ازآسیب های اجتماعی، حیطه سلامت و جامعه، حیطه عوامل اقتصادی-اجتماعی موثر برسلامت، حیطه مدیریت دانش و اطلاعات راهبردی سلامت، حیطه دیده بانی و توسعه پایدار، حیطه صیانت ازحقوق مردم درسلامت و امنیت غذایی  و تغذیه، کارگروه سلامت شهرستان ها، الگوی همت، ارتقاء 8 محصول کشاورزی، برنامهNCD، پیشگیری از سرطان ، برنامه های دبیرخانه سرطان و خودکشی در معاونت بهداشتی، پیشگیری از بیماری های نوپدید، کرونا، آبله میمونی، بیماریهای مشترک انسان و دام(زئونوز)، بیماری های منتقله در فصول سال، مدیریت و جمع آوری پسماندهای پزشکی و عادی، برنامه عملیاتی آب و فاضلاب استان، کاهش سموم در محصولات کشاورزی، ارتقاء 8 محصول کشاورزی، فهرست کالاهای آسیب رسان به سلامت و غیره  بحث، گفت و گو  و مصوباتی به شرح ذیل تصویب گردید.

  • گروه خبری : سلامت و امنیت غذایی
  • کد خبر : 91931
کلمات کلیدی
آخرین بروز رسانی : 1401/05/29 09:00