• 1404/04/25 - 07:56
  • تعداد بازدید خبر : 4
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

هفتمین نشست جلسه کمیته فنی درون و برون بخشی سلامت و امنیت غذایی و چهارمین جلسه سلامت محصولات کشاورزی و محیط زیست در سال 1404در دانشگاه علوم پزشکی استان گیلان برگزار گردید.

هفتمین نشست جلسه کمیته فنی  درون و برون  بخشی سلامت و امنیت غذایی و  چهارمین جلسه سلامت محصولات کشاورزی و محیط زیست در سال 1404 در تاریخ 1404/04/24با حضور  رئیس موسسه تحقیقات برنج کشور و نمایندگان ادارات کل استانی( موسسه تحقیقات برنج کشور، حفاظت محیط زیست، جهاد کشاورزی، آب منطقه ای، هواشناسی، آب و فاضلاب، استاندارد، دانشگاه گیلان) و نمایندگان ادارات جهاد کشاورزی رشت و خمام و نمایندگان  معاونت های( غذا و دارو، بهداشت، درمان، تحقیقات دانشگاه) و کارشناس سلامت و امنیت غذایی  استان بعد از بازدید از مزارع نمایشی و تحقیقاتی توسط اعضای کمیته در آن مکان برگزار گردید. این جلسه در راستای  اجرای مصوبات جلسات پیشین و پیرو بازدید های گروهی انجام گرفته از مزارع کشت برنج در شهرستانهای رشت و خمام و جهت هماهنگی برای تدوین و اجرای  برنامه یکپارچه ایمنی سلامت محصولات کشاورزی مرتبط با کشت برنج در شهرستانهای رشت و خمام  تشکیل شده بود، در ابتدا گزارشی از شرح وظایف و مسئولیت ها و امکانات و تجهیزات موسسه تحقیقات برنج کشور بیان گردید و سپس به بررسی و اجرای تک تک مصوبات جلسات پیشین  اقدام و در ادامه خلاصه مروری بر کلیات پیش نویس برنامه یکپارچه  ایمنی محصولات کشاورزی استان گیلان که شامل: (مدول آنها) اشاره  و همچنین به مواردی منجمله: آموزش و اطلاع رسانی و برگزاری کارگاه و جلسات آموزشی به منظور آگاه سازی در خصوص سلامت و ایمنی محصولات کشاورزی(برنج) در گیلان، ارائه مستندات و مدارک و نتایج آزمایشگاهی ( حداقل 10 سال اخیر) توسط دستگاههای مرتبط در ارتباط با کشت برنج در گیلان، تعیین رئیس و دبیر برای کمیته مذکور،  تدوین جدول زمانبندی برای اجرای برنامه مذکور( تکمیل جدول گانت)، ارائه گزارش توصیف سیستم توسط  همه اعضای جلسه از دستگاه مربوطه خود در مورد سلامت محصول انتخابی(برنج)،  گزارش تعداد کشاورزان ، نقشه آبرسانی، مساحت زمین های زیر سطح گشت برنج درشهرستانهای رشت و خمام، تغییرات اقلیم، سلامت محصولات کشاورزی، پیشگیری و کنترل و کاهش آلودگی در محصولات کشاورزی (برنج)،  کاهش درصد سموم دفع آفات نباتی، نیترات و فلزات سنگین در برنج، گزارشی از وضعیت استفاده سموم ،آفت کش های و کودهای شیمیایی و راهکارهای کاهش آن، نام گزاری برای برنامه مذکور(برنامه ایمنی و سلامت برنج گیلان( RSR))، سلامت کشاورزان کشت برنج در گیلان، محرمانه بودن اطلاعات و دیتاها ارائه شده توسط دستگاهها و سازمانها تا تکمیل برنامه یکپارچه ایمنی سلامت محصولات کشاورزی، الگو برداری از برنامه ایمنی سلامت آب آشامیدنی، آلودگی زیست محیطی استان، محدویت امکانات و تجهیزات آزمایشگاهی، فلزات سنگین در آب و خاک، آلودگی های ناشی از پسماندها و شیرابه های ناشی از آنها، تهدید کننده های عمومی، مطالبه گری، بازرسی و بازدید های از کارخانجات برنجکوبی و انبارهای برنج، و  حمایت طلبی از دستگاهها و سازمانها  برای ارتقاء سلامت محصولات کشاورزی، تامین اعتبار برای اجرای برنامه،  نقش همکاری های  درون و برون بین بخشی در  ارتقای سلامت محصولات کشاورزی، تعهدکمک و حمایت و همکاری عالی دستگاههای عضو و اعضای کمیته مذکور در اجرای برنامه و غیره بحث، گفت و گو  و مصوباتی تصویب گرد

  • گروه خبری : سلامت و امنیت غذایی
  • کد خبر : 142145
{author_name}
تصویر نویسنده :

تصاویر

آخرین بروز رسانی : 1404/04/25 07:56