• 1401/07/23 - 08:02
  • تعداد بازدید خبر : 133
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

هفتمین جلسه کمیته فنی سلامت و امنیت غذایی با محوریت مهمترین برنامه ها دبیرخانه ساغ برگزار گردید

هفتمین جلسه کمیته فنی سلامت و امنیت غذایی با محوریت مهمترین  برنامه دبیرخانه ساغ  درتاریخ 1401/07/20 با حضور رئیس دبیرخانه کارگروه تخصصی سلامت و امنیت غذایی و معاون  فنی  معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان مدیرگروه بیماریهای، رئیس گروه بیماریهای واگیر،کارشناس بیماریهای معاونت بهداشتی، کارشناس سلامت و امنیت غذایی دانشگاه تشکیل گردید. که در طی این نشست به موضوعات منجمله: درحیطه امنیت غذایی، حیطه  بخش سلامت از قبیل پیگیری استقرار سند بیماریهای غیر واگیر، سند سالمندی، بسته پایه خدمت کارکنان،  برنامه راهبردی کنترل ایدز(SIP)، برنامه  های آموزشی و ارتقاء آگاهی و توانمندسازی پیام گزاران سلامت و خانه مشارکت مردم در سلامت،  جوانی جمعیت، سلامت روان، الگوی همت، ارتقاء 8 محصول کشاورزی، برنامهNCD، پیشگیری از سرطان، برنامه های دبیرخانه سرطان و خودکشی در معاونت بهداشتی، پیشگیری از بیماری های مهار پوکی اسختوان(استئوپروز)، روزجهانی غذا، هفته سلامت بانوان، سیاست های کلی برنامه هفتم در حوزه سلامت، کاهش سموم در محصولات کشاورزی، فهرست کالاهای آسیب رسان به سلامت، تشکیل کمیته های امنیت غذایی و تغذیه، شیر مدارس، کمیته عوامل تهدید کننده محیطی سلامت و برنامه ایمنی فاضلاب (SSP)و آب و غیره  بحث، گفت و گو  و مصوباتی به شرح ذیل تصویب گردید.

  • گروه خبری : سلامت و امنیت غذایی
  • کد خبر : 94102

تصاویر

آخرین بروز رسانی : 1401/07/23 08:02