• 1404/05/11 - 08:33
  • تعداد بازدید خبر : 4
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

هشتمین نشست جلسه کمیته فنی درون و برون بخشی سلامت و امنیت غذایی و پنجمین جلسه سلامت محصولات کشاورزی و محیط زیست در سال 1404 در دانشگاه علوم پزشکی استان گیلان برگزار گردید.

هشتمین  نشست جلسه کمیته فنی  درون و برون  بخشی سلامت و امنیت غذایی و  پنجمین جلسه سلامت محصولات کشاورزی و محیط زیست در سال 1404 در تاریخ 1404/05/08با حضور  رئیس دبیرخانه کارگروه تخصصی سلامت و امنیت غذایی، نمایندگان سازمان بسیج جامعه پزشکی استان، مدیر سلامت محیط و کار معاونت بهداشتی دانشگاه،  و کارشناس سلامت و امنیت غذایی  استان برگزار گردید. این جلسه در راستای   هماهنگی برای تدوین برنامه ایمنی برنج(RSP) شهرستانهای رشت و خمام  تشکیل شده بود، در ابتدا ضمن بررسی و مروری  بر انجام  اجرای مصوبات جلسات پیشین در راستای اجرای برنامه مذکور و گزارشی ازوضعیت برنامه تدوینی ایمنی برنج(RSP)   واقدامات صورت گرفته به مواردی منجمله: اهمیت و تاثیر گذاری اجرای برنامه فوق الدکر به سلامتی مردم و جامعه، اجرایی نمودن عملیاتی برنامه ایمنی برنج(RSP)  در شهرستانهای منتخب استان، ارائه توصیف سیستم توسط برخی از اعضای جلسه از دستگاه مربوطه خود در مورد سلامت محصول انتخابی(برنج)،بررسی و آزمایشات مورد نیاز برای محصول برنج شهرستانهای انتخابی در سال 1404،  تغییرات اقلیم، سلامت محصولات کشاورزی، پیشگیری و کنترل و کاهش آلودگی در محصولات کشاورزی (برنج)،  کاهش درصد سموم دفع آفات نباتی، نیترات و فلزات سنگین در برنج، محرمانه بودن اطلاعات و دیتاها ارائه شده توسط دستگاهها و سازمانها تا تکمیل  برنامه ایمنی برنج(RSP)، الگو برداری از برنامه ایمنی سلامت آب آشامیدنی، آلودگی زیست محیطی استان،  بازدید از کارخانجات برنجکوبی و انبارهای  محصول کشاورزی برنج در شهرستانهای منتخب، فلزات سنگین در آب و خاک، آلودگی های ناشی از پسماندها و شیرابه های ناشی از آنها، تهدید کننده های عمومی، مطالبه گری و حمایت طلبی از دستگاهها و سازمانها  برای ارتقاء سلامت محصولات کشاورزی، ارتقای سلامت مردم استان و جامعه، اقدامات صورت گرفته جهت کاهش آلودگی و ارتقای سلامت در استان ( اجرای طرح و اندازه گیری گاز رادون )،تدوین شیوه نامه فراخوان حمایت از برنامه های بین بخشی سلامت محور در سطح استان با در نظر گرفتن  برنامه ایمنی برنج(RSP) ، تامین اعتبار برای اجرای برنامه،  نقش همکاری های  درون و برون بین بخشی در  ارتقای سلامت محصولات کشاورزی و غیره بحث، گفت و گو  و مصوباتی به شرح زیر تصویب گردید

  • گروه خبری : سلامت و امنیت غذایی
  • کد خبر : 142663
کلمات کلیدی
{author_name}
تصویر نویسنده :

تصاویر

آخرین بروز رسانی : 1404/05/11 08:33