• 1402/07/09 - 06:09
  • تعداد بازدید خبر : 25
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

نهمین جلسه کمیته فنی سلامت و امنیت غذایی با محوریت تهیه برش استانی برنامه عملیاتی 6 ماهه دوم سال جاری و 1403 ذیل"سند ملی دانش بنیان امنیت غذایی" در سال 1402 در دانشگاه علوم پزشکی استان گیلان برگزار گردید.

نهمین جلسه کمیته فنی سلامت و امنیت غذایی  با محوریت تهیه برش استانی برنامه عملیاتی 6 ماهه دوم سال جاری و 1403 ذیل"سند ملی دانش بنیان امنیت غذایی"  در تاریخ 1402/07/08 با حضور رئیس دبیرخانه کارگروه تخصصی سلامت و امنیت غذایی استان، مدیر توسعه سازمان تحول اداری  معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه، مدیر نظارت برفرآورده های غذایی وبهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه، نماینده معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه، رئیس گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه، رئیس اداره تغذیه و دانشجویی معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه، کارشناس موادغذایی معاونت غذا و دارو دانشگاه، کارشناس مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی معاونت آموزشی دانشگاه ،کارشناس سلامت محیط معاونت بهداشتی دانشگاه، کارشناس تغذیه بالینی معاونت درمان دانشگاه و کارشناس سلامت و امنیت غذایی دانشگاه تشکیل گردید که طی این جلسه که با محوریت  تهیه برش  استانی برنامه عملیاتی 6 ماهه دوم سال جاری و 1403 ذیل"سند ملی دانش بنیان امنیت غذایی"  تشکیل شده بود ضمن اعلام و نمایش فایل اکسل، راهنمای نگارش برنامه عملیاتی، نامه ها، سند ملی دانش بنیان و سند پشتیبان امنیت غذایی و تغذیه 1402-1411( اهداف کمی و راهبردهای سند) ارسالی از دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی وزارت متبوع، به موضوعاتی از قبیل چالشها و مشکلات برنامه و اهمیت سلامت و امنیت غذایی در استان با وجود منابع طبیعی، جنگل، دریا، منطقه آزاد تجاری، گمرگ، فرودگاه، توریست و گردشگری، بخش کشاورزی، صنعت، مدیریت پسماند در استان و غیره بحث،  گفت و گو  و مصوباتی دراین مورد به تصویب رسید.

  • گروه خبری : سلامت و امنیت غذایی
  • کد خبر : 111964

تصاویر

آخرین بروز رسانی : 1402/07/09 06:09