- 1403/09/26 عیادت دکتر آشوبی از پرستار سانحه دیده اورژانس شرق گیلان بستری در بیمارستان دکتر پیروز لاهیجان
- 1403/09/26 بازدید میدانی رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان از نظام سلامت آستانه اشرفیه
- 1403/09/25 بازدید میدانی و عیادت آیت الله فلاحتی از مرکز آموزشی درمانی حشمت و بیماران بستری
- 1403/09/25 تعطیلی کلیه ادارات و مراکز آموزشی استان گیلان در روز دوشنبه
شانزدهمین نشست جلسه کمیته فنی سلامت و امنیت غذایی و پنجمین جلسه سلامت و کیفیت نان ( چهارمین کمیته پیگیری و پیاده سازی تولید نان کامل ذیل کارگروه گندم و آرد و نان استان ) در سال 1403 در دانشگاه علوم پزشکی استان گیلان برگزار گردید.
شانزدهمین نشست جلسه کمیته فنی سلامت و امنیت غذایی و پنجمین جلسه سلامت و کیفیت نان ( چهارمین کمیته پیگیری و پیاده سازی تولید نان کامل ذیل کارگروه گندم و آرد و نان استان ) در سال 1403 در تاریخ 1403/07/03با حضور نماینده اداره کل استاندارد استان، نماینده تعزیرات حکومتی استان، مدیر نظارت برموادغذایی معاونت غذا و دارو دانشگاه، کارشناسان و نمایندگان اداره کل غله استان، رئیس صنف اتحادیه نانوایان، نمایندگان کارخانجات آرد استان، رئیس گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه، کارشناس معاونت غذا و دارو دانشگاه، کارشناس گروه بهبود تغذیه، کارشناس سلامت محیط معاونت بهداشتی دانشگاه و کارشناس سلامت و امنیت غذایی استان تشکیل گردید قبل از جلسه مذکور از دو واحد نانوایی (سنکگ و تافتون) در سطح شهر رشت با حضور مدیر کل محترم اداره هماهنگی امور اقتصادی استانداری گیلان و اعضای محترم جلسه بصورت آزمایشی پخت نان کامل در ساعات اولیه همین روز با حضور مشتریان خرید نان بازدید صورت گرفت و سپس جلسه فوق الذکر با محوریت بررسی و پیگیری مصوبات جلسه قبلی و علت اجرایی نشدن برخی از مصوبات، گزارشی از تشکیل و پیگیری جلسه کمیته آرد و نان کامل از سال گذشته تا اکنون و نتایج حاصله، گزارشی از جلسه مجازی که دانشگاه علوم پزشکی مازندران با دانشگاههای مربوطه به ویژه معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان در خصوص نان کامل برگزار نموده بود، کمیته پیگیری و پیاده سازی تولید نان کامل ذیل کارگروه گندم و آرد و نان، بحث و بررسی در مورد چالشها و مشکلات تهیه نان کامل ، قیمت نان کامل، جلب حمایت و تشویق های دستگاهها و سازمانها به ویژه استانداری برای نانوایانی برای پخت نان کامل، اهمیت سلامت مردم در استفاده از نان کامل، آگاهی و اطلاع رسانی و تهیه گزارش خبری از طریق صدا و سیما از کارخانه آرد کامل و نانوایی پخت نان کامل، کیفیت گندم برای تولید نان کامل، کمک و حمایت از دستگاهها و ادارات مرتبط و اعضای کمیته در جهت اجرایی شدن شیوه نامه تهیه نان کامل در استان و غیره بحث، گفت و گو و مصوباتی به تصویب گردید.