• 1402/08/10 - 06:42
  • تعداد بازدید خبر : 53
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

سیزدهمین جلسه کمیته فنی سلامت و امنیت غذایی و سومین جلسه با محوریت با محوریت ارزیابی و ساماندهی توزیع، فروش و مصرف سموم آفت کش در فرآورده های زارعی و باغی در استان سال 1402 در دانشگاه علوم پزشکی استان گیلان برگزار گردید

  سیزدهمین  جلسه کمیته فنی سلامت و امنیت غذایی و سومین جلسه  با محوریت با محوریت  ارزیابی و ساماندهی توزیع، فروش و مصرف سموم آفت کش در فرآورده های زارعی و باغی در استان در تاریخ 1402/08/09  حضور مسئول بسیج جامعه کشاورزی، اعضای بسیج جامعه کشاورزی، اعضای بسیج جامعه پزشکی،  ، عضو هیئت علمی دانشکده بهداشت رشت، مدیر نظارت بر فرآورده های غذایی معاونت غذا و دارو دانشگاه، مدیر سلامت محیط وکار معاونت بهداشتی دانشگاه، کارشناس سلامت و امنیت غذایی استان تشکیل گردید که طی این جلسه   که با محوریت صحت و سلامت محصولات کشاورزی استان  تشکیل شده بود به موضوعات از قبیل طرح اندیشه ورزی سلامت و امنیت غذایی، مطالبه گری بسیج در امر سلامت، سند ملی پشتیبان امنیت غذایی، سرطانها، بیماری های صعب العلاج، فلزات سنگین و سموم در محصولات کشاورزی، شفاف و حساسیت سازی در خصوص آنالیز محصولات کشاورزی، تدوین برنامه عملیاتی  استانی کاهش سموم مصرفی در محصولات کشاورزی، برنامه ایمنی آب، فاضلاب، مدیریت پسماند در استان، طرح مطلوب سازی ساختار تغذیه برنج، آزمایشات آب و خاک برای محصولات کشاورزی، محصولات کشاورزی  استان(برنج، چای، بادام زمینی و...)، سیاست های تغذیه سالم، جلو گیری از مخاطرات ناشی از سموم زارعی در تغذیه و محیط زیست برای سلامت شهروندان، بیماریهای غیر واگیر، نقش همکاری های بین بخشی در  ارتقای سلامت محصولات کشاورزی بررسی و سنجش محصولات کشاورزی(برنج )در سه  استان شمالی، برنامه مشخص و راهکارهای علمی در جهت کاهش سموم و آفت کش ها در محصولات کشاورزی  وغیره بحث،  گفت و گو  و مصوباتی دراین مورد به تصویب رسید.

  • گروه خبری : سلامت و امنیت غذایی
  • کد خبر : 113599

تصاویر

آخرین بروز رسانی : 1402/08/10 06:42