- 22 مهر 1404 بررسی چالشها و راهکارهای بهبود وضعیت رفاهی و تغذیه دانشجویان
- 22 مهر 1404 همافزایی دانشگاه علوم پزشکی و اداره کل زندانهای گیلان برای ارتقای خدمات بهداشتی زندانیان
- 22 مهر 1404 ماندگاری سپیدی و ایثار شهدای مدافع سلامت با کتب و پادکست
- 22 مهر 1404 برگزاری چهارمین ملاقات مردمی مهرماه، سال ۱۴۰۴ رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان
سومین جلسه کمیته فنی سلامت و امنیت غذایی با محوریت مهمترین اولویت های دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی برگزار گردید.
جلسه کمیته فنی سلامت و امنیت غذایی با محوریت مهمترین اولویت های دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی درتاریخ 1401/01/31 با حضور رئیس دبیرخانه کارگروه تخصصی سلامت و امنیت غذایی و معاون توسعه مدیریت و منابع برنامه ریزی و معاون غذا و دارو و معاون فنی معاونت بهداشتی و مدیران وسایر کارشناسان معاونت های غذا و دارو، درمان، تحقیقات و فناوری، اموردانشجویی دانشگاه تشکیل گردید. که در این نشست، موضوعات مهمترین اولویت های دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی در سال 1401 در حیطه های زیرساختی و مشترک بین گروه ها، امنیت غذایی و محیط زیست، بخش سلامت، سلامت و جامعه، عوامل اقتصادی-اجتماعی موثر برسلامت، مدیریت دانش و اطلاعات راهبردی سلامت، دیده بانی و توسعه پایدار، صیانت ازحقوق مردم درسلامت و امنیت غذایی و موضوع پیگیری و استقرار مصوبات شورا عالی سلامت و امنیت غذایی در حیطه امنیت غذا و تغذیه و موضوعات دیگرNCD و سند بیماریهای غیر واگیر، سند سالمندی، بسته خدمات پایه سلامت کارکنان، سرطان، برنامه های استاندار نمک درکلیه نان های سنتی، برنامه کاهش قند در فرآورده های موادغذایی، برنامه بهبود وضعیت روغن های مصرفی،کاهش سموم در محصولات کشاورزی، ارتقاء 8 محصول کشاورزی،کنترل پشه آیدس،SDH، فهرست کالاهای آسیب رسان به سلامت، سلامت سالمندی، همکاری و هماهنگی کلیه معاونت ها در برنامه های سلامت، و غیره بحث، گفت و گو و مصوباتی تصویب گردید.
