• 1401/02/04 - 11:06
  • تعداد بازدید خبر : 394
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

سومین جلسه کمیته فنی سلامت و امنیت غذایی با محوریت مهمترین اولویت های دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی برگزار گردید.

جلسه کمیته فنی سلامت و امنیت غذایی با محوریت مهمترین اولویت های دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی  درتاریخ 1401/01/31 با حضور رئیس دبیرخانه کارگروه تخصصی سلامت و امنیت غذایی و معاون توسعه مدیریت و منابع برنامه ریزی و معاون غذا و دارو و معاون فنی معاونت بهداشتی و مدیران وسایر کارشناسان معاونت های غذا و دارو، درمان، تحقیقات و فناوری، اموردانشجویی دانشگاه تشکیل گردید.  که در این نشست، موضوعات مهمترین اولویت های دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی در سال 1401  در حیطه های زیرساختی و مشترک بین گروه ها، امنیت غذایی و محیط زیست، بخش سلامت، سلامت و جامعه، عوامل اقتصادی-اجتماعی موثر برسلامت، مدیریت دانش و اطلاعات راهبردی سلامت، دیده بانی و توسعه پایدار، صیانت ازحقوق مردم درسلامت و امنیت غذایی  و موضوع پیگیری و استقرار مصوبات شورا عالی سلامت و امنیت غذایی در حیطه امنیت غذا و تغذیه و موضوعات دیگرNCD و سند بیماریهای غیر واگیر، سند سالمندی، بسته خدمات پایه سلامت کارکنان، سرطان، برنامه های استاندار نمک درکلیه نان های سنتی، برنامه کاهش قند در فرآورده های موادغذایی، برنامه بهبود وضعیت روغن های مصرفی،کاهش سموم در محصولات کشاورزی، ارتقاء 8 محصول کشاورزی،کنترل پشه آیدس،SDH، فهرست کالاهای آسیب رسان به سلامت، سلامت سالمندی، همکاری و هماهنگی کلیه معاونت ها در برنامه های سلامت، و غیره  بحث، گفت و گو و مصوباتی تصویب گردید.

  • گروه خبری : سلامت و امنیت غذایی
  • کد خبر : 86773

تصاویر

آخرین بروز رسانی : 1401/02/04 11:06