• 1403/02/16 - 11:32
  • تعداد بازدید خبر : 48
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

سومین نشست جلسه کمیته فنی سلامت و امنیت غذایی و اولین جلسه سلامت محصولات کشاورزی و محیط زیست در سال 1403 در دانشگاه علوم پزشکی استان گیلان برگزار گردید.

سومین  نشست جلسه کمیته فنی سلامت و امنیت غذایی و اولین جلسه سلامت محصولات کشاورزی و محیط زیست در سال 1403 در تاریخ 1403/02/13با حضور رئیس دبیرخانه کارگروه تخصصی سلامت و امنیت  غذایی استان و مسئول بسیج جامعه پزشکی استان، معاون بهداشتی دانشگاه، اعضای هئیت علمی دانشگاه علوم پزشکی گیلان، مدیر نظارت بر فرآورده های غذایی معاونت غذا و دارو دانشگاه، مدیر سلامت محیط و کار معاونت بهداشتی دانشگاه، عضو بسیج جامعه پزشکی   و کارشناس  سلامت و امنیت غذایی  استان تشکیل گردید. این جلسه که با محوریت صحت و سلامت محصولات کشاورزی استان و سلامت محیط زیست استان  تشکیل شده بود ضمن  بررسی مصوبات جلسات پیشین و مرور اقدامات صورت گرفته در این خصوص،  به موضوعات از قبیل سلامت موادغذایی استان و موادغذایی وارداتی به استان،آلودگی زیست محیطی استان، سند ملی پشتیبان امنیت غذایی  و دانش بنیان، برگزاری مرتب جلسات، مطالبه گری و  حمایت طلبی از دستگاهها و سازمانها  برای ارتقاء سلامت محصولات کشاورزی، سرطانها، بیماری های صعب العلاج، بیماریهای بدخیم، فلزات سنگین و سموم در محصولات کشاورزی، شفاف و حساسیت سازی در خصوص آنالیز محصولات کشاورزی، تدوین برنامه عملیاتی  و نقشه راه برای کاهش سموم مصرفی در محصولات کشاورزی، گردشگر پذیر بودن استان، برنامه ایمنی آب، فاضلاب، مدیریت پسماند در استان، طرح مطلوب سازی ساختار تغذیه برنج، آزمایشات آب و خاک برای محصولات کشاورزی، محصولات کشاورزی  استان(برنج)،سلامت مواد اولیه محصولات کشاورزی(مثل گندم)، سلامت موادغذایی ازمزرعه تاسفره، سیاست های تغذیه سالم، جلو گیری از مخاطرات ناشی از سموم و آفت کش ها و کودهای شیمیایی در زراعت در موادغذایی و محیط زیست برای سلامت شهروندان، بیماریهای غیر واگیر، کمبود وسایل و تجهیزات آزمایشگاهی در دانشگاه برای سنجش برخی از آلاینده های موادغذایی، نقش همکاری های  درون و برون بین بخشی در  ارتقای سلامت محصولات کشاورزی و غیره بحث، گفت و گو  و مصوباتی به تصویب گردید.

  • گروه خبری : سلامت و امنیت غذایی
  • کد خبر : 123447

تصاویر

آخرین بروز رسانی : 1403/02/16 11:32