• 1403/04/24 - 06:27
  • تعداد بازدید خبر : 46
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

دهمین نشست جلسه کمیته فنی سلامت و امنیت غذایی و سومین جلسه سلامت و کیفیت نان ( سومین کمیته پیگیری و پیاده سازی تولید نان کامل ذیل کارگروه گندم و آرد و نان استان ) در سال 1403 در دانشگاه علوم پزشکی استان گیلان برگزار گردید.

دهمین  نشست جلسه کمیته فنی سلامت و امنیت غذایی و سومین جلسه سلامت و کیفیت نان ( سومین کمیته پیگیری و پیاده سازی تولید نان کامل ذیل کارگروه گندم و آرد و نان استان ) در سال 1403 در تاریخ 1403/04/23با حضورنماینده امور اقتصادی استانداری،  نماینده سازمان جهادکشاورزی استان، نماینده اداره کل استاندارد استان، نمایندگان اداره کل غله استان، نماینده تعزیرات حکومتی استان، نماینده اتاق اصناف استان، کارشناس و نماینده معاونت غذا و دارو دانشگاه،  رئیس صنف اتحادیه نانوایان، کارشناس گروه بهبود تغذیه، کارشناس سلامت محیط معاونت بهداشتی دانشگاه و کارشناس  سلامت و امنیت غذایی  استان تشکیل گردید طی این جلسه به موضوعات از قبیل  بررسی و پیگیری مصوبات جلسه قبلی، کمیته پیگیری و پیاده سازی تولید نان کامل ذیل کارگروه گندم و آرد و نان، گزارش و اعلام نامه ابلاغ قیمت آرد با سبوس 5 درصد در سه نرخ( یارانه ای نوع یک ، یارانه ای نوع دو، خرید تضمینی) توسط نماینده امور اقتصادی استانداری، گزارش  آیین نامه و شیوه نامه استاندارد تولید آرد و نان کامل (استاندارد 103 آرد و نان کامل) توسط نمایده اداره کل استاندارد، سلامت مردم در استفاده از نان کامل،  گزارش فرهنگ سازی و آموزش در استفاده از نان کامل توسط نمایده معاونت بهداشتی دانشگاه،  کیفیت گندم برای تولید نان کامل، چالش ها و مشکلات آرد و نان کامل( هزینه حمل و نقل، ماندگاری، شرایط نانوایی نان کامل و غیره)، کمک و حمایت از دستگاهها و ادارات مرتبط و اعضای کمیته در جهت اجرایی شدن  شیوه نامه تهیه نان کامل در استان و غیره بحث، گفت و گو  و مصوباتی به شرح زیر تصویب گردید.

  • گروه خبری : سلامت و امنیت غذایی
  • کد خبر : 126540

تصاویر

آخرین بروز رسانی : 1403/04/24 06:27