- 1403/08/18 گزارش تصویری از حضور دکتر محمدتقی آشوبی رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان در همایش گرامیداشت مقام پزشک/ بندرانزلی آبانماه ۱۴۰۳
- 1403/08/17 به زودی پزشک و پرستار مورد نیاز لنگرود تامین میشود؛ توسعه نظام سلامت لنگرود مورد انتظار است
- 1403/08/17 رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان با اهدای گل از مقام پرستاران تجلیل کرد
- 1403/08/17 پرستاری شغل نیست، رسالت الهی است
دهمین نشست جلسه کمیته فنی سلامت و امنیت غذایی و سومین جلسه سلامت و کیفیت نان ( سومین کمیته پیگیری و پیاده سازی تولید نان کامل ذیل کارگروه گندم و آرد و نان استان ) در سال 1403 در دانشگاه علوم پزشکی استان گیلان برگزار گردید.
دهمین نشست جلسه کمیته فنی سلامت و امنیت غذایی و سومین جلسه سلامت و کیفیت نان ( سومین کمیته پیگیری و پیاده سازی تولید نان کامل ذیل کارگروه گندم و آرد و نان استان ) در سال 1403 در تاریخ 1403/04/23با حضورنماینده امور اقتصادی استانداری، نماینده سازمان جهادکشاورزی استان، نماینده اداره کل استاندارد استان، نمایندگان اداره کل غله استان، نماینده تعزیرات حکومتی استان، نماینده اتاق اصناف استان، کارشناس و نماینده معاونت غذا و دارو دانشگاه، رئیس صنف اتحادیه نانوایان، کارشناس گروه بهبود تغذیه، کارشناس سلامت محیط معاونت بهداشتی دانشگاه و کارشناس سلامت و امنیت غذایی استان تشکیل گردید طی این جلسه به موضوعات از قبیل بررسی و پیگیری مصوبات جلسه قبلی، کمیته پیگیری و پیاده سازی تولید نان کامل ذیل کارگروه گندم و آرد و نان، گزارش و اعلام نامه ابلاغ قیمت آرد با سبوس 5 درصد در سه نرخ( یارانه ای نوع یک ، یارانه ای نوع دو، خرید تضمینی) توسط نماینده امور اقتصادی استانداری، گزارش آیین نامه و شیوه نامه استاندارد تولید آرد و نان کامل (استاندارد 103 آرد و نان کامل) توسط نمایده اداره کل استاندارد، سلامت مردم در استفاده از نان کامل، گزارش فرهنگ سازی و آموزش در استفاده از نان کامل توسط نمایده معاونت بهداشتی دانشگاه، کیفیت گندم برای تولید نان کامل، چالش ها و مشکلات آرد و نان کامل( هزینه حمل و نقل، ماندگاری، شرایط نانوایی نان کامل و غیره)، کمک و حمایت از دستگاهها و ادارات مرتبط و اعضای کمیته در جهت اجرایی شدن شیوه نامه تهیه نان کامل در استان و غیره بحث، گفت و گو و مصوباتی به شرح زیر تصویب گردید.