• 1403/11/30 - 11:25
  • تعداد بازدید خبر : 6
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

بیست و ششمین نشست جلسه کمیته فنی سلامت و امنیت غذایی و هشتمین جلسه سلامت و کیفیت نان ( هشتمین کمیته پیگیری و پیاده سازی تولید نان کامل ذیل کارگروه گندم و آرد و نان استان ) در سال 1403 در دانشگاه علوم پزشکی استان گیلان برگزار گردید.

بیست و ششمین  نشست جلسه کمیته فنی سلامت و امنیت غذایی و هشتمین جلسه سلامت و کیفیت نان ( هشتمین کمیته پیگیری و پیاده سازی تولید نان کامل ذیل کارگروه گندم و آرد و نان استان )  در سال 1403 در تاریخ 1403/11/29با حضور مدیرکل هماهنگی امور اقتصادی استانداری گیلان،  رئیس دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی استان، مدیر کل غله و خدمات بازرگانی استان،  نماینده اداره کل فنی و حرفه ای استان، نماینده صمت استان، نماینده حمایت از حقوق مصرف کنندگان وتولید کنندگان  استان،  مدیر نظارت برموادغذایی معاونت غذا و دارو دانشگاه، مدیر سلامت محیط و کار معاونت بهداشتی دانشگاه، کارشناسان و نمایندگان  اداره کل غله استان، رئیس صنف اتحادیه نانوایان، رئیس انجمن و نمایندگان کارخانجات آرد استان، کارشناس گروه  بهبود تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه و کارشناس  سلامت و امنیت غذایی  استان تشکیل گردید. در طی این جلسه  که با محوریت پیشنهاد قیمت گذاری به منظور تصویب نهایی در کار گروه آرد و نان استان تشکیل گردیده بود به مواردی منجمله: بررسی اجرای مصوبات قبلی، اهمیت و مزایای نان کامل برای سلامتی جامعه، دستورالعمل ها و نامه های کمیسیون اصل 90  و مصوبات آن در خصوص اجرای برنامه آرد و نان کامل، ابلاغ قیمت آرد کامل برمینای 5 درصد سبوس گیری و با لحاظ پرسه نم زنی، اجرای فرایند درست پیاده سازی تولید نان کامل و ایجاد  مطالبه گری نان کامل توسط مردم ،اجرای پرسه و فرایند شیوه نامه ابلاغی آرد و نان کامل دراستان، پیشنهاد اجرای برنامه نان کامل برای 5 درصد نانواییهای استان و شهرستان، تبلیغ و اطلاع رسانی علاوه برنان کامل برای اهمیت نان عادی و توجه به رعایت اصول و موارد بهداشتی در تولید آرد و نان چه بصورت عادی و چه برای آرد و نان کامل، علاوه بر توجه به امنیت غذایی بحث امنیت روانی جامعه در خصوص تولید و مصرف نان در استان،  تولید نان کامل علاوه بر نانوایی های سنتی استفاده از بخش صنعتی در تولید نان کامل، تامین گندم مرغوب برای تولید آرد به منظور تولید نان کامل، اطلاع رسانی برای جلب  و تشویق نانوایان داوطلب برای پخت نان کامل، تدوین برنامه عملیاتی با برش استانی برای تولید آرد و نان کامل، برنامه های تشویقی برای تولید کنندگان آرد و نان کامل از سوی متولیان امر، بحث و بررسی در مورد چالشها و مشکلات تهیه نان کامل و تدوین مدل تولید آرد و نان متناسب با استان ،پیشنهاد تصویب نهایی قیمت نان کامل، فرهنگ سازی و افزایش و ارتقای آگاهی و اطلاع رسانی در تولید و مصرف آرد و نان کامل در استان، کمک و حمایت از دستگاهها و ادارات مرتبط و اعضای کمیته در جهت اجرایی شدن  شیوه نامه تهیه نان کامل در استان و غیره بحث، گفت و گو  و مصوباتی تصویب گردید.

 

  • گروه خبری : سلامت و امنیت غذایی
  • کد خبر : 135616

تصاویر

آخرین بروز رسانی : 1403/11/30 11:25