• 1402/11/30 - 13:59
  • تعداد بازدید خبر : 81
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

بیست و سومین نشست جلسه کمیته فنی سلامت و امنیت غذایی و اولین جلسه کالاها و اقدامات آسیب رسان به سلامت موضوع بند ج ماده 7 قانون احکام دائمی برنامه های توسعه کشور در سال 1402 در دانشگاه علوم پزشکی استان گیلان برگزار گردید.

بیست و سومین  نشست جلسه کمیته فنی سلامت و امنیت غذایی و اولین جلسه کالاها و اقدامات آسیب رسان به سلامت موضوع بند ج ماده 7 قانون احکام دائمی برنامه های توسعه کشور  در تاریخ 1402/11/29با حضور نمایندگان ادارت کل استان(  فرهنگ و ارشاد اسلامی استان ، تعزیرات حکومتی استان ، صدا و سیمای مرکز گیلان، اتاق اصناف استان، سازمان تامین اجتماعی نیروهای مسلح استان، اداره کل آموزش و پرورش استان، شرکت مخابرات استان، دانشگاه گیلان، تبلیغات اسلامی) و مدیر نظارت بر فرآورده های غذایی معاونت غذا و دارو دانشگاه،  رئیس گروه بیماریهای غیر واگیر معاونت بهداشتی دانشگاه، کارشناس  بیماریهای غیر واگیر معاونت بهداشتی دانشگاه، مدیر دانشجویی معاونت دانشجویی دانشگاه، کارشناس سلامت محیط معاونت بهداشتی و کارشناس  سلامت و امنیت غذایی  استان تشکیل گردید که طی این جلسه به مواردی از قبیل اهمیت سلامت،آمار و ارقامی از سرطانها و بیماریهای غیر واگیر در استان، فشار خون، بیماریهای قلبی و عروقی، دخانیات، توسعه فعالیت های فیزیکی، اثرات کالاها و اقدامات آسیب رسان بر سلامت، راهکارهای تامین سلامت جامعه، آموزش و اطلاع رسانی، تاثیرات بر ترجیحات کالاهای آسیب رسان، وضعیت جامعه از نظر تحلیل رفتاری، قانون الحاق برخی مواد به قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت مرتبط به کالاهای آسیب رسان، قانون برنامه پنجساله و پنجم توسعه جمهوری اسلامی در خصوص این کالاها، متن ماده 48،39،37 مرتبط به کالاهای آسیب رسان به سلامت، قانون احکام دائمی برنامه های توسعه کشور در این خصوص، فهرست نهایی کالاهای و اقدامات  آسیب رسان به سلامت و تحلیل اثرات آنها برسلامت و گزارشی از فرایند مکاتبات انجام گرفته از سطح وزارتخانه و دانشگاه با ارگانها و سازمانها مرتبط در مورد موضوع فوق الذکر و بیان اینکه  تخلفی از مصادق بند ج ماده 7 قانون احکام دائمی برنامه های توسعه کشور ، فعلاً در سطح استان  وجود نداشت توسط معاونت بهداشتی ارائه و در  مورد  موضوع مذکور بحث و گفتگو قرار گرفت و مصوباتی به شرح ذیل مصوب گردید.

  • گروه خبری : سلامت و امنیت غذایی
  • کد خبر : 119210

تصاویر

آخرین بروز رسانی : 1402/11/30 13:59