- 1403/10/26 برگزاری نشست کمیته درمان، کاهش آسیب، حمایت های اجتماعی و نظارت بر مراکز درمان اعتیاد گیلان
- 1403/10/25 پیام تبریک رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان به مناسبت روز ملی مددکاری اجتماعی
- 1403/10/25 امام علی (ع) نه تنها الگوی کامل یک پدر مهربان و دلسوز، بلکه الگوی یک رهبر بزرگ، عادل و حکیم نیز هستند
- 1403/10/24 نشست مشترک گروه داروسازی با رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان
بیست ودومین جلسه کمیته فنی سلامت و امنیت غذایی و هشتمین جلسه سلامت و کیفیت نان در سال 1402 در دانشگاه علوم پزشکی استان گیلان برگزار گردید
بیست و دومین نشست جلسه کمیته فنی سلامت و امنیت غذایی و هشتمین جلسه سلامت و کیفیت نان در تاریخ 1402/11/29با حضور حضور نماینده اداره کل استاندارد استان، نمایندگان اداره کل غله استان، نماینده اداره کل صنعت معدن و تجارت استان، مدیر نظارت بر فرآورده های غذایی معاونت غذا و دارو دانشگاه، رئیس صنف اتحادیه نانوایان، رئیس گروه بهبود تغذیه، کارشناس سلامت محیط معاونت بهداشتی دانشگاه، کارشناس معاونت غذا و دارو و کارشناس سلامت و امنیت غذایی استان تشکیل گردید که طی این جلسه به موضوعات از قبیل ترویج و تولید نان کامل، سلامت مردم در استفاده از نان کامل، فرهنگ سازی و آموزش در استفاده از نان کامل، مزایای تخمیر کامل خمیر، ویژگی وکیفیت گندم برای تولید نان کامل، درصد سبوس گیری آرد، جوش شیرین، نمک، جوهر قند ، الگو برداری از اقدمات انجام گرفته برای تهیه نان کامل از استان مرکزی، بیان موارد قیمت نان کامل و اقدامات تشویقی در استان مرکزی برای تهیه نان کامل، بررسی و پیگیری اجرای مصوبات جلسه قبلی،کمک و حمایت از دستگاهها و ادارات مرتبط و اعضای کمیته در جهت اجرایی شدن دستورالعمل تهیه نان کامل در استان و غیره بحث، گفت و گو و مصوباتی دراین مورد به تصویب رسید.