- 23 آبان 1404 دیابت یک مسئله اجتماعی و اقتصادی است؛ پیشگیری و مراقبت در تمام مراحل زندگی، مسئولیت همگانی ما
- 22 آبان 1404 پیام قدردانی وزیر بهداشت از واقف فرهنگی در آیین افتتاح کتابخانه گیلان با قرائت رئیس مرکز روابط عمومی وزارت بهداشت
- 22 آبان 1404 برگزاری جلسه شورای مدیران معاونت توسعه دانشگاه با محوریت دومین جشنواره پایش عملکرد و انضباط مالی و اداری (کوشا)
- 22 آبان 1404 «گیلان» پیشتاز حفظ جمعیت و نشاط ملی
بیست ودومین جلسه کمیته فنی سلامت و امنیت غذایی و هشتمین جلسه سلامت و کیفیت نان در سال 1402 در دانشگاه علوم پزشکی استان گیلان برگزار گردید
بیست و دومین نشست جلسه کمیته فنی سلامت و امنیت غذایی و هشتمین جلسه سلامت و کیفیت نان در تاریخ 1402/11/29با حضور حضور نماینده اداره کل استاندارد استان، نمایندگان اداره کل غله استان، نماینده اداره کل صنعت معدن و تجارت استان، مدیر نظارت بر فرآورده های غذایی معاونت غذا و دارو دانشگاه، رئیس صنف اتحادیه نانوایان، رئیس گروه بهبود تغذیه، کارشناس سلامت محیط معاونت بهداشتی دانشگاه، کارشناس معاونت غذا و دارو و کارشناس سلامت و امنیت غذایی استان تشکیل گردید که طی این جلسه به موضوعات از قبیل ترویج و تولید نان کامل، سلامت مردم در استفاده از نان کامل، فرهنگ سازی و آموزش در استفاده از نان کامل، مزایای تخمیر کامل خمیر، ویژگی وکیفیت گندم برای تولید نان کامل، درصد سبوس گیری آرد، جوش شیرین، نمک، جوهر قند ، الگو برداری از اقدمات انجام گرفته برای تهیه نان کامل از استان مرکزی، بیان موارد قیمت نان کامل و اقدامات تشویقی در استان مرکزی برای تهیه نان کامل، بررسی و پیگیری اجرای مصوبات جلسه قبلی،کمک و حمایت از دستگاهها و ادارات مرتبط و اعضای کمیته در جهت اجرایی شدن دستورالعمل تهیه نان کامل در استان و غیره بحث، گفت و گو و مصوباتی دراین مورد به تصویب رسید.
