• 1402/11/30 - 13:52
  • تعداد بازدید خبر : 107
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

بیست ودومین جلسه کمیته فنی سلامت و امنیت غذایی و هشتمین جلسه سلامت و کیفیت نان در سال 1402 در دانشگاه علوم پزشکی استان گیلان برگزار گردید

بیست و دومین  نشست جلسه کمیته فنی سلامت و امنیت غذایی و هشتمین جلسه سلامت و کیفیت نان در تاریخ 1402/11/29با حضور حضور  نماینده اداره کل استاندارد استان، نمایندگان اداره کل غله استان، نماینده اداره کل صنعت معدن و تجارت استان، مدیر نظارت بر فرآورده های غذایی معاونت غذا و دارو دانشگاه،  رئیس صنف اتحادیه نانوایان، رئیس گروه بهبود تغذیه، کارشناس سلامت محیط معاونت بهداشتی دانشگاه، کارشناس معاونت غذا و دارو و کارشناس  سلامت و امنیت غذایی  استان تشکیل گردید که طی این جلسه به موضوعات از قبیل ترویج و تولید  نان کامل، سلامت مردم در استفاده از نان کامل، فرهنگ سازی و آموزش در استفاده از نان کامل، مزایای تخمیر کامل خمیر، ویژگی وکیفیت گندم برای تولید نان کامل، درصد سبوس گیری آرد، جوش شیرین، نمک، جوهر قند ، الگو برداری  از اقدمات  انجام گرفته برای تهیه نان کامل از استان مرکزی، بیان موارد  قیمت نان کامل و اقدامات تشویقی در استان مرکزی برای تهیه نان کامل، بررسی  و پیگیری اجرای مصوبات جلسه قبلی،کمک و حمایت از دستگاهها و ادارات مرتبط و اعضای کمیته در جهت اجرایی شدن  دستورالعمل تهیه نان کامل در استان و غیره بحث،  گفت و گو  و مصوباتی دراین مورد به تصویب رسید.

  • گروه خبری : سلامت و امنیت غذایی
  • کد خبر : 119209

تصاویر

آخرین بروز رسانی : 1402/11/30 13:52