- 1404/04/30 فیلم | توضیحات رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان در خصوص حادثه انفجار گاز در رشت
- 1404/04/29 ۱۷ مصدوم به دنبال حادثهای در دو واحد تجاری رشت
- 1404/04/29 پیام تسلیت رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان به مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان تالش
- 1404/04/29 برگزاری دومین کمیسیون ماده ۲۰ درمان دانشگاه علوم پزشکی گیلان در سال ۱۴۰۴
ششمین جلسه کمیته فنی سلامت و امنیت غذایی و سومین جلسه با محوریت سلامت و کیفیت نان در سال 1402 در دانشگاه علوم پزشکی استان گیلان برگزار گردید
ششمین جلسه کمیته فنی سلامت و امنیت غذایی و سومین جلسه با محوریت سلامت و کیفیت نان در تاریخ 1402/06/06 با حضور رئیس دبیرخانه کارگروه تخصصی سلامت و امنیت غذایی، معاون فنی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان، مدیر نظارت بر فرآورده های غذایی معاونت غذا و دارو دانشگاه، مدیر آزمایشگاه کنترل موادغذایی،آشامیدنی و آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو، مدیر سلامت محیط وکار معاونت بهداشتی دانشگاه، گروه بهبود تغذیه و جامعه معاونت بهداشتی دانشگاه، تشکیل گردید که در این نشست به موضوعات از قبیل قرائت مفاد صورتجلسه قبلی، لزوم تقویت اقدامات مبنی بر برخورداری آحاد جامعه از نان کامل ،نوع کیفیت آرد، بهداشت نانوایی ها، نمک در نان، تخمیر خمیر نان، افزودنی های مجاز و غیر مجاز در نان، نحوه نظارت برآرد و نان در استان، اطلاع رسانی جامعه،تشکیل کمیته برون بخشی وانجام هماهنگی های لازم باحضوراعضا وغیره بحث، گفت و گو و مصوباتی دراین مورد به تصویب رسید.
