- 1403/12/02 اعزام کاروان دانشگاه علوم پزشکی گیلان به کربلا معلی و عتبات عالیات
- 1403/12/01 آمادگی کامل نظام سلامت گیلان برای مقابله با بحران برف پیشرو
- 1403/12/01 دانشگاه علوم پزشکی گیلان موفق به کسب اعتبار چهار ساله در اعتبار بخشی موسسه ای از وزارت بهداشت شد
- 1403/11/29 استمداد رئیس دانشگاه علوم پزشکی از معاون توسعه وزارت بهداشت برای تامین اعتبار پروژه های عمرانی نظام سلامت گیلان
بیست و دومین نشست جلسه کمیته فنی سلامت و امنیت غذایی و ششمین جلسه سلامت محصولات کشاورزی و محیط زیست در سال 1403 در دانشگاه علوم پزشکی استان گیلان برگزار گردید.
بیست و دومین نشست جلسه کمیته فنی سلامت و امنیت غذایی و ششمین جلسه سلامت محصولات کشاورزی و محیط زیست در سال 1403 در تاریخ 1403/10/23با حضور نمایندگان تام الاختیار و کارشناسان آگاه و مطلع در خصوص سلامت و امنیت غذایی از ادارات کل (سازمان برنامه و بودجه، دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری، محیط زیست، جهاد کشاورزی، آب منطقه ای، صمت، منابع طبیعی، دامپزشکی، آب و فاضلاب، استاندارد) و نماینده معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه، مدیر سلامت محیط و کار معاونت بهداشتی، کارشناس موادغذایی معاونت غذا و دارو، کارشناس سلامت محیط معاونت بهداشتی و کارشناس سلامت و امنیت غذایی استان تشکیل گردید. این جلسه در راستای پیگیری مصوبات جلسات قبلی و پیرو مصوبه بند 5 مصوبه پنجمین جلسه سلامت محصولات کشاورزی و محیط زیست مورخ 1403/09/18مبنی بر تدوین برنامه یکپارچه ایمنی سلامت محصولات کشاورزی با برش استانی تشکیل شده بود. در ابتدا گزارشی از برنامه ها و فرایند انجام گرفته در راستای تدوین برنامه ایمنی سلامت محصولات کشاورزی منجمله طرح در کارگروه اجتماعی، فرهنگی، سلامت،زنان و خانواده و هم چنین معرفی نمایندگان تام الاختیار و کارشناسان آگاه و مطلع درخصوص سلامت محصولات کشاورزی دستگاههای مرتبط ارایه و سپس بصورت خلاصه مروری بر کلیات پیش نویس برنامه یکپارچه ایمنی محصولات کشاورزی استان گیلان که شامل:(مدول اول: تشکیل تیم ، مدول دوم: توصیف سیستم ، مدول سوم و چهارم، پنجم و ششم: شناسایی رویدادهای مخاطره آمیز و ارزیابی اولیه و ثانویه خطرات، طرح های توسعه و ارتقاء، برنامه های پایش بهره برداری اقدامات کنترلی ، مدول هفتم: اعتبار سنجی برنامه ایمنی محصولات ، مدول هشتم: تدارک دستورالعمل های مدیریتی ، مدول نهم: برنامه های پشتیبان برنامه ایمنی محصولات ، مدول دهم: برنامه بازنگری) توسط آقای مهدی جواهر شناس مدیر سلامت محیط و کار معاونت بهداشتی تبین گردید و در ادامه موضوعات از قبیل اهمیت سلامت مواد غذایی استان، آلودگی زیست محیطی استان، باقیمانده سموم و آفت کشها مورد مصرف در محصولات کشاورزی ، آلودگی های ناشی از پسماندها و شیرابه های ناشی از آنها، تهدید کننده های عمومی سلامت، چالش ها و آلایندهای آب های آشامیدنی و مواد غذایی و برنامه ایمنی آب(WSP) و برنامه ایمنی فاضلاب (SSP) و ارزیابی و ممیزی آن در استان، ، تقویت اهداف ایمنی محصولات کشاورزی، مبحث محیط زیستی و سلامت عمومی جامعه، آلودگی های فیزیکی، شیمیایی، بیولوژیکی در محصولات موادغذایی، استانداردهای سلامت محصولات موادغذایی، مطالبه گری و حمایت طلبی از دستگاهها و سازمانها برای ارتقاء سلامت محصولات کشاورزی، تدوین برنامه عملیاتی ایمن و نقشه راه برای کاهش سموم مصرفی در محصولات کشاورزی و سلامت محصولات کشاورزی استان، فاضلاب، مدیریت پسماند در استان، بیماریها در استان ، آمار و داده های و نتایج حد مجاز استاندارد ها و آزمایشات آلاینده ها، تامین اعتبار برای اجرای برنامه، نقش همکاری های درون و برون بین بخشی در ارتقای سلامت محصولات کشاورزی و غیره بحث، گفت و گو و مصوباتی تصویب گردید.