• 1402/02/12 - 06:40
  • تعداد بازدید خبر : 70
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

اولین جلسه سلامت و امنیت غذایی با محوریت تبیین وتشریح سند پیشگیری و کنترل بیماریهای غیر واگیر و عوامل خطر مرتبط استان گیلان برای سازمانهای درون و برون بخشی برگزار گردید.

جلسه سلامت و امنیت غذایی با محوریت  تبیین وتشریح سند پیشگیری و کنترل بیماریهای غیر واگیر و عوامل خطر مرتبط استان گیلان برای سازمانهای درون و برون بخشی در تاریخ 1402/02/11با حضور رئیس دبیرخانه کارگروه تخصصی سلامت و امنیت غذایی و معاون درمان دانشگاه،  معاون  فنی معاونت بهداشتی دانشگاه، مدیر درمان  معاونت درمان دانشگاه، رئیس گروه  بیماریها غیرواگیر معاونت بهداشتی، مدیر نظارت بر فرآورده هایی خوراکی،آشامیدنی،آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو، کارشناس بیماریها معاونت بهداشتی و کارشناس سلامت و امنیت غذایی دانشگاه و کارشناسان و نمایندگان تام الااختیار سازمانهای برون بخشی(مدیریت و برنامه ریزی، امور اجتماعی استانداری، آموزش و پرورش، ورزش و جوانان، فرهنگ و ارشاد اسلامی، دانشگاه گیلان، دامپزشکی استان)تشکیل گردید که در این نشست، به مباحثی از قبیل اینکه گروه بندی در قالب تیم های کوچکتر ادارات و سازمانها برای تبیین و تشریح بهتر وظایف و همکاری دستگاهها برای اجرای سند و همچنین به تبیین وتشریح سند پیشگیری و کنترل بیماریهای غیر واگیر و عوامل خطر مرتبط استان گیلان برای گروه فوق الذکر منجمله اهداف سند که شامل 13هدف، جداول فعالیتها وشرح وظایف ادارات و سازمانهای استانی درراستای اهداف سند و اجرای آن   پرداخته و پس از  بحث، گفت و گو مصوباتی دراین مورد به تصویب رسید.

  • گروه خبری : سلامت و امنیت غذایی
  • کد خبر : 103624

تصاویر

آخرین بروز رسانی : 1402/02/12 06:40