- 26 آبان 1404 تعطیلی مدارس و دانشگاهها و تأخیر در آغاز بهکار ادارات رشت/ مادران دارای فرزند در مقطع ابتدایی دورکار شدند
- 26 آبان 1404 تعطیلی مدارس و دانشگاهها و تأخیر در آغاز به کار ادارات رشت همزمان با اجلاس استانداران استانهای ساحلی دریای کاسپین
- 26 آبان 1404 تعویق برگزاری دومین رویداد سالانه هوش مصنوعی در کارآفرینی نوین
- 26 آبان 1404 پیام تسلیت رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان خطاب به دکتر عطرکار روشن
چهارمین جلسه کمیته فنی سلامت و امنیت غذایی با محوریت مهمترین اولویت های دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی برگزار گردید.
جلسه کمیته فنی سلامت و امنیت غذایی با محوریت مهمترین اولویت های دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی درتاریخ 1401/02/21 با حضور رئیس دبیرخانه کارگروه تخصصی سلامت و امنیت غذایی و مدیران وسایر کارشناسان معاونت های غذا و دارو، درمان، تحقیقات و فناوری، اموردانشجویی دانشگاه تشکیل گردید. که در این نشست، به پیگیری و اجرای مصوبات جلسه اول، دوم، سوم کمیته(فنی) سلامت و امنیت غذایی دانشگاه در خصوص موضوعات مهمترین اولویت های دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی در سال 1401 و همچنین جمع بندی و نتیجه گیری در حیطه های زیرساختی و مشترک بین گروه ها، امنیت غذایی و محیط زیست، بخش سلامت، سلامت و جامعه، عوامل اقتصادی-اجتماعی موثر برسلامت، مدیریت دانش و اطلاعات راهبردی سلامت، دیده بانی و توسعه پایدار، صیانت ازحقوق مردم درسلامت و امنیت غذایی و موضوعات دیگرNCD و سند بیماریهای غیر واگیر، سند سالمندی، بسته خدمات پایه سلامت کارکنان، سرطان، برنامه های استاندار نمک درکلیه نان های سنتی، جوش شیرین در نان، برنامه کاهش قند در فرآورده های موادغذایی، برنامه بهبود وضعیت روغن های مصرفی، کاهش سموم در محصولات کشاورزی، ارتقاء 8 محصول کشاورزی، SDH، برنامه راهبردی طب سنتی، سند ایمنی پرتو، سند سلامت، جوانی جمعیت، سیاستهای تولید دانش بنیان و اشتغال آفرین، جمعیت و خانواده، ذینفعان مرتبط با عوامل اجتماعی موثر برسلامت و همکاری و هماهنگی کلیه معاونت ها در برنامه های سلامت، و غیره بحث، گفت و گو و مصوباتی تصویب گردید.
