• 1399/02/14 - 23:37
  • تعداد بازدید خبر : 165
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

نحوه طبخ و توزیع غذا در مراکز آموزشی درمانی الزهرا(س) و ۱۷ شهریور مورد بررسی قرار گرفت

کارشناسان مدیریت بازرسی دانشگاه در بعدازظهر امروز ، نحوه طبخ و توزیع غذا در مراکز آموزشی درمانی ۱۷ شهریور و الزهرا(س) را بررسی کردند.

به گزارش روابط عمومی مدیریت بازرسی دانشگاه در عصر امروز ، کارشناسان این مدیریت ، آشپزخانه  مرکز آموزشی درمانی الزهرا(س) را از نظر نحوه طبخ و توزیع غذا مورد  بررسی قرار دادند . بازدید انجام شده از نحوه طبخ و توزیع غذا در مراکز الزهرا(س) و ۱۷ شهریور یکی از بازدیدهای برنامه ریزی شده مدیریت بازرسی در راستای نظارت بر نحوه  ارائه خدمت در واحد های برونسپاری شده می باشد.
  • گروه خبری : اخبار و تازه های اداره بازرسی
  • کد خبر : 59016
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آخرین بروز رسانی : 1399/02/14 23:37